Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6395831 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от 14.01.2010 г.
image

Състезание в името на рекордите се проведе в Мексико сити.

Там живата татуировка Хорхе Кастро вися три часа, окачен на вериги през пиърсинг по тялото си, за да влезе в прочутата книга.

Да висиш за рекорд в Книгата на Гинес - в буквален смисъл Хорхе Кастро увисна в продължение на три часа на световния шампионат на татуираните в Мексико сити.

Кожата на мачото се оказа изключително издръжлива.

Категория: Изкуство
Прочетен: 3638 Коментари: 2 Гласове: 2
image

За онези от вас, които са запленени от изкуството на татуировките, представяме един нестандартен вариант да украсите своето тяло – чрез невидимо за простото око ултравиолетово мастило, което би се превърнало в картина само под лъчите на светодиоди,  флуоресцентни, луминесцентни или лампи с нажежаема жичка.

Тъй като тези светлинни елементи са използвани като артистично допълнение в заведения и клубове, това е чудесна възможност за вас да се отличите от тълпата, точно когато бихте желали.

Популярни в рейв-културата, ултравиолетовите татута са абсолютен тренд на бъдещето, тъй като едва през последните 10 години бе сътворено мастило, което да не причинява никакви вреди на кожата или на самото тяло.

image

Специални разработки са тествани в продължение на години, докато трудът най-накрая дава резултат и през 1995г. в Америка Chameleon Blacklight Ink успява да предложи мастило в 18 цвята, за което е доказано, че не съдържа канцерогени и алергени.

Елементите от тази разработка са използвани по същия начин и в медицината, като помагат за направата на костни заместители, контактни лещи и пейсмейкъри.

Ултравиолетовите татуировки са подходящи, ако желаете да направите лудо впечатление на вашите приятели или пък татуирате част от тялото си, която не бихте посмяли да украсите с видно за просто око мастило.

Цветът на ултравиолетовите татута варира от жълто до лилаво.

image

Специфичното за тази технология е, че цветовете не се смесват по време на тяхната апликация, а за да достигнете ярки, отчетливи и разнообразни тонове, е хубаво да приложите в самото начало нормално мастило, да оставите раничките да заздравеят и след това да подчертаете картината със ултравиолетова боя.

Разбира се, тази техника следва да бъде прилагана от специалист, поради по-сложната манипулация и през цялата процедура следва да свети лампа излъчваща подобно осветление. Все пак артистът трябва да вижда какво рисува, нали?

За някои ненормална, за други определено интересна, тази тенденция в тату-изкуството следва да бъде неотложен елемент от лайфстайла на бъдещето и зависи единствено от нас доколко тя ще се наложи и в България.

Категория: Изкуство
Прочетен: 6767 Коментари: 7 Гласове: 3
imageНепредсказуемата Къртни Лав, която през декември загуби попечителството над дъщеря си, явно е решила да цери болката си на принципа клин-клин-избива.

Певицата се нашари с нови 5-6 татуировки във формата на цветове на вишна.

Вдовицата на Кърт Кобейн публикува серия снимки в профила си в Twitter от посещението си в студиото за татуировки.

Снимките показват почти голата Къртни с татуирани цветя по ръцете, гърдите и гърба.

Бившата вокалистка на групата “Hole” в момента промотира новия си соло албум “Nobody"s Daughter”.

Въпреки че заглавието (в превод -“Ничия дъщеря”) изглежда иронично в светлината на конфликта с дъщеря й, то всъщност се отнася до собственото й трудно детство.

Доклади на социалните служби показват, че певицата е била под грижите на осем различни институции между 1978 и 1980.

Категория: Изкуство
Прочетен: 2014 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6395831
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!