Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6395944 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от 11.12.2007 г.
image

Винаги, когато дойде лятото разголваме плът и демонстрираме прелестите си на света. Освен тела със слънчев загар, на показ излизат и татуировките, крити през студените месеци под дълги крачоли и ръкави.


Освен че са радост за окото (в повечето случаи), рисунките носят и определена символика. Те са отпечатък на нашето съзнание или просто спомен от незабравима случка. Всички сме се натъквали на поне един циганин с надпис на китката от рода на "Пепа Созопол"78" или "Мечо".

imageСпоред запознати  човек се татуира, когато иска да разкрие част от себе си на света или пък да отбележи важен за него момент от живота си. С други думи татуировката е като визитна картичка. Трябва само да можем да я разчетем. А езикът на татуса не е никак лесен.

Рисунките могат да бъдат агресивни, закачливи, весели или пък злокобни. Вярва се, че в определена степен татуировката би могла да повлияе положително или отрицателно на своя притежател. Освен това се смята, че авторът им отдава част от своята енергия на рисунката си и съответно тя се предава на нейния нов "собственик".

И все пак татуировката си остава един своеобразен индикатор на характера на човека.

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 3489 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 11.12.2007 10:58
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6395944
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!