Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6385635 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от 14.02.2011 г.
image

Фолкзвездата Андреа, която преди 2 дни грабна титлата “Сексбомба на годината”, си направи татуировка в Благоевград.

Известната шоугърла нае стая в хотела на боса на “Винпром Логодаж” Недялко Левунлиев “Луксор” и цял ден мисли каква татуировка да си направи - временна или доживотна.

След като преспа една нощ, сутринта дойде в благоевградското студио “Rock`n`Roses” на Ивайло Цветков и му заръча: “Давай, искам татуировката си за цял живот”.

Без да мисли много и без да иска болкоуспокояващи, Андреа, която бе в Благоевград придружена от стилиста си Вили, изтърпя 40-минутна манипулация по целия гръбначен стълб.

imageРусокосата изкусителка изписа на гърба си “fortuna favet fortibus" , което в превод означава “Късметът спохожда смелите”.

Идеята й дала една от добрите й приятелки - Николета Недялкова, която е собственичка на детски кът “Прего” в Благоевград.

През цялото време Андреа не гъкна, изтърпя си болките, чак не можах да повярвам колко е твърда, коментира татумайсторът Ивайло Цветков.

Направих й отстъпка в размер на 50% и вместо да плати 200 лв. й взех само 100 лв., каза още Ив. Цветков. От 1 година Андреа си мечтаела за хубава татуировка.

След важната манипулация тя и стилистът й Вили, който се сдоби с татуировки по ръцете, в компанията на импресариото Спас Стоилов-Бици седнаха да обядват в обновения ресторант на хотел “Ален мак”.

Фолкдивата, която е новата “Мис Секси Бомба” на България, се съблече и показа цялата си татуировка по гръбначния стълб пред погледите на клиентите, които успяха да видят и силиконовия бюст на шоугърлата, тъй като тя не носеше сутиен.

Категория: Изкуство
Прочетен: 21969 Коментари: 6 Гласове: 6
Последна промяна: 14.02.2011 11:57
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6385635
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!