Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6388262 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от 18.03.2008 г.
image

imageСветовният шампион Кими Райконен не пропуска да украси тялото си с татуировки, а това, общо взето, не се смята за новост.


Съвсем малко, след като финландецът се появи в падока на „Албърт парк", хората на пистата веднага забелязаха новата татуировка с доста прилични размери, която се е появила на вътрешната страна на лявата ръка на пилота.

Първата реакция на хората, видели татуировката, е била:"Какво пише?"

Много скоро любопитството им е било задоволено, защото се разбра, че Кими е написал на ръката си „Iceman". С този прякор Райконен е известен във Формула 1.

Пилотът на Ферари отказа коментира защо е направил татуировката, но мнението си по този въпрос каза мениджърът на финландеца Дейвид Робертсън и бе доста любопитен:

„Кими никога не е целувал задници и не е целял да се хареса на когото и да било. Той винаги е бил един и същ като емоционалност. Винаги е бил себе си. Това, което виждате на ръката му, е отражение на неговото състояние на душата му".

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 1927 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 18.03.2008 19:09
imageФабио Канаваро е секссимвол в родината си. Дори бе избран за най-секси играч на световното първенство в Германия.

Защитникът на Реал Мадрид е вманиачен по татуировките. В горната част от вътрешната страна на дясната му ръка е изписано "Андреа", а от външната е изрисуван воин.

На същата ръка, но отвън, пише "Даниела". В горната част на гърба има татуировка с китайски йероглифи, а по-надолу е името и на другия му син Кристиан. На десния крак пък е изобразено слънцето.

Винаги откликва на поканите от различни издания и не отказва дори да се разсъблече и да покаже мускулестото си, атлетично тяло.

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 5290 Коментари: 0 Гласове: 0
image

Ейми Уайнхаус използвала своя туш за очи, за да прикрие татуировката на гола жена на ръката си, по време на своето изпълнение за американската аудитория на наградите Грами по сателитната връзка от Лондон.


Продуцентите на музикалните награди, където Ейми спечели пет отличия решили, че голата жена на ръката й ще обиди американската публика.

Така, 24-годишната певица запълнила някои места с туша си преди да се появи в ефир. След шоуто, разбира се, всичко си отишло на мястото.

Цензурата в американските шоута се засили, след като Джанет Джаксън показа без да иска гърдите си по време на почивката на финала на първенството по американски футбол през 2004, докато тя пееше заедно с Джъстин Тимбърлейк.

Ейми в момента се лекува в център за алкохолици и наркомани в Северен Лондон, след като беше заснета да използва крак кокаин през миналия месец.

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 2887 Коментари: 0 Гласове: 0
image

До вчера най-добрите приятелки в света Виктория Бекъм и Кейти Холмс от днес вече са смъртни врагове... заради новата татуировка на Пош, която госпожа Крус въобще не харесва.

Виктория си направи на ръката татуировка "De Integro", която да харесва на съпруга й. Като добра приятелка тя побърза да се похвали пред Кейти и й предложи тя да си направи същата. Знаете ли как тя е посрещнала това предложение?. Кейти намира идеята за "глупава", а татуировката за "отвратителна", което не е много любезно от нейна страна.

Бившата спайска не е очаквала подобна реакция от Кейти. "Виктория е много разочарована и сърдита на Кейти Холмс. Тя повече няма да и проговори, ако не получи извинения от нея", разказва за списание "In Touch" близък до Виктория източник.

www.nushostattoo.com

Категория: Изкуство
Прочетен: 2421 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 18.03.2008 18:30
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6388262
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!