Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6388670 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от 19.03.2008 г.
imageПо време на мач на неговия отбор Лос Анджелис Галакси в Далас футболистът Дейвид Бекъм е показал поредната си нова татуировка. Тя се видяла ясно, когато футболистът си свалил фланелката след срещата.

Татуировката е по цялата лява част на тялото - започва под мишницата и стига до талията, съобщи в. "Дейли мейл".

Този път Бекъм си е татуирал китайска пословица. Направил го е по време на неотдавнашно пътуване до далекоизточна държава.

Пословицата гласи приблизително следното: "Смъртта и животът идват в определеното време. Богатството и почестите зависят от небесата".

Това е поредната татуировка на тялото на Бекъм. Изданието припомня, че миналия месец футболистът демонстрира тату с романтично признание в любов към съпругата си Виктория.

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 1889 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 19.03.2008 14:41
19.03.2008 13:41 - За жените...
image

Татуировките вече не се възприемат като част от живота на криминално проявените. Невероятно е какво може да направи една татуировка за самочувствието на една девойка.


Повечето татуировчици са единодушни за това, че момичетата рядко признават, че избират да легнат под иглата заради мъже.

Някои жени виждат телата си като лист хартия, на който могат да запечатат определен момент от живота си - смърт на любим, раждане на дете и т.н.

Сред по-младите се шири тенденцията просто да избират такива, които да подчертават по-красивите части, за сметка на не дотам прелестните.

„Мъжете не са толкова задълбочени", казва Нийл Делиуотър, редактор на списание Skin Deep.

В статистика от 2003г. се разбира, че 16% от всички американци над 21 години имат поне една татуировка, а повече от половината между 25 и 29 години имат повече от една.

Ето няколко съвета за заговаряне на татуирана мадама:

Базирайте се на езика на тялото и не се притеснявайте да поискате да разгледате отблизо рисунката, защото жените обичат да показват своите татуси, дори и по-скътаните.

Не я оставяйте с впечатлението, че сте съблазнен само от татуировката. Такъв тип стратегия може лесно да се обърне срещу вас, защото тя може да помисли че я вземате за лесна, затова не избързвайте.

За финал, най-добре е да запомните, че е два пъти по-възможно да попаднете на лесбийка, защото те си правят поне два пъти повче татуси от хетеросексуалните жени.

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 1670 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6388670
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!