Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6385694 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от Април, 2011 г.
image

Актуалният секссимвол Мегън Фокс е категорично решена да заличи следата от Мерилин Монро върху тялото си.

Както е известно актрисата има татус на емблематичния холивудски секссимвол, който се намира на дясната й ръка.

Мегън обаче е решила да премахне рисунката на Мерилин, като по всяка вероятност на нейно място ще избродира друга татуировка.

На неотдавна провело се парти, на което тя присъствала заедно със съпруга си Брайън Остин Грийн, Меган показала ръката си и част от татуировката вече била изчезнала и цялата изглеждала по-светла от нормалното, докладват холивудските клюкари.

Според експертите в бранша, татуировка с такава големина трябва да бъде премахната на няколко пъти.

image

Меган е заявявала по-рано, че си е татуирала Мерилин, за да се настрои по най-подходящия начин, за да успее като актриса.

"Наистина се възхищавам на Мерилин, но никога не бих се опитвала да й подражавам. Направих си татуировката като предупреждение. Тя ме предупреждава никога да не позволявам да се отнасят толкова лошо към мен от филмовата индустрия, така че това да ме сломи", заяви 24-годишната екранна красавица.

Категория: Изкуство
Прочетен: 4408 Коментари: 2 Гласове: 5
image

41-годишният фен на Борусия (Дортмунд) Мартин Хюшен, който преди месец татуира на гърба си облика на треньора на "жълто-черните" Юрген Клоп, събра погледите в Германия, като добави още нещо към ексцентричната си татуировка.

Става дума за Сребърната салатиера, която всички фенове на "жълто-черните" вече очакват с нетърпение.

"Исках да направя нещо изключително за Борусия. Дори и да не спечелим титлата, тимът го заслужава заради този изключителен сезон. За мен клубът е всичко", заяви пред "Билд" Мартин Хюшен.

image

Лудият фен обмисля да добави още нещо на гърба си - автограф от Юрген Клоп, гравиран лично от наставника.

Интересната публика на дортмундци блести и благодарение на друг фен - 53-годишният Карл-Хайнц Лайсман, който се е запалил по състава, когато е бил на 14, сега не изпуска мач, като задължително ходи на стадиона с 81-годишната си майка.

image

Стаята на Лайсман изглежда досущ като фен-шоп и там могат да бъдат намерени всякакви фен-артикули, като дори и стените са жълто-черни.

Категория: Изкуство
Прочетен: 2524 Коментари: 1 Гласове: 5
image

Мъж бе арестуван и осъден за убийство, извършено в Лос Анджелис през 2004 г., след като полицията откри на тялото му татуирана "фреска", обрисуваща убийството до най-малките подробности.

Инспекторът Кевин Лойд преглеждал снимки на членове на банда, когато бил поразен от фотосите на Антъни Гарсия, младеж от престъпна група, вилнееща в предградието на Лос Анджелис Пико Ривера.

На торса на мъжа се виждала татуирана до най-дребните подробности сцената на убийство, извършено през 2004 г. в магазин за хранителни стоки, по което Лойд водил разследването, но така и не успял да изясни.

Антъни Гарсия бил арестуван за шофиране с книжка с изтекъл срок и бил заснет в рамките на рутинна процедура.

Когато някой задържан в Лос Анджелис е заподозрян в участие на престъпна банда, обикновено той бива заснет гол до кръста, за да се документират татуировките му, представляващи истинска "база данни" за идентичността му, за бандата и за неговите връзки.

На татуировката на Антъни Гарсия подробностите стигали дотам, че били изобразени коледните гирлянди, окачени на фасадата на магазина.

След идентифицирането му, младежът бил издирен, задържан и поставен зад решетките.

В затвора той се похвалил пред полицай под прикритие, представящ се за гангстер, че се е измъкнал ненаказан след убийството.

Така той бил изправен пред съда и осъден. Размерът на наказанието му ще бъде обявен през май.

Категория: Изкуство
Прочетен: 2102 Коментари: 2 Гласове: 1
image

Американската актриса и певица Майли Сайръс е качила в своя профил в Туитър новата си татуировка, което не й е за първи път.

На снимката Майли е с блуза с "откровено" деколте и с плитки, а новата рисунка се намира под дясната мишница и представлява индиански дрийм кечър (dream catcher).

Под снимката стои надпис: "Мечтаех за такова нещо още когато бях в шести клас."

Това е петата татуировка на актрисата.

image

През ноември тя предизвика фурор в интернет, когато показа друга тeлесна рисунка - думите Just Breathe под бюста й.

image

В дясното й ухо пък се мъдри думата Love.

Категория: Изкуство
Прочетен: 5148 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 27.04.2011 16:29
image

Анджелина Джоли си направи нова татуировка посветена на Брад Пит.

Тя запечата с мастило на ръката си географските  координати на родното място на актьора.
 
Джоли вече има татуировки на родните места на шестте си деца – Камбоджа за 9-годишния Мадокс, Виетнам за 7-годишния Пакс, Етиопия за Захара, Намибия за 4-годишната Шайло и Франция за 2-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

Новият татус провокира слухове, че Джоли и Пит ще осиновят дете за пореден път.

Оказа се обаче, че на седмия ред са изобразени географската дължина и ширина на родното място на Брад Пит в Оклахома.

„Джоли си направи седмата татуировка по времето, когато тя и Брад се преместиха с децата обратно в Лос Анджелис. Тя е символ на единството на семейството“, разкри източник пред списание InTouch.

Анджелина вече има и друг татус, посветен на Брад Пит – думите „Whiskey Bravo”, от вътрешната страна на дясното бедро.

В американската военна азбука Whiskey и Bravo представят буквите „W” и „B”, инициалите на актьора, чието истинско име е Уилям Брадли Пит.

35-годишната красавица от екрана има повече от 14 татуировки, включително буквата „M” в памет на покойната й майка Маршелин Бертран и малка буква „j” в чест на брат й Джеймс.

Категория: Изкуство
Прочетен: 4934 Коментари: 1 Гласове: 5
image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2122 Коментари: 2 Гласове: 5
image

Нико Хюлкенберг избра твърде нестандартен начин да промотира новия си спонсор Katjes.

Върху лявата ръка на пилота се появи татуировка с логото на немската компания.

Днес в Twitter профила на Нико излезе твърде странно съобщение: „Ръката все още ме боли, но с гордост мога да обявя новата си голяма спонсорска сделка!“.

Веднага си помислихме, че тестовият пилот на Force India е получил някаква контузия и решихме да проверим за какво става въпрос.

Оказа се обаче, че причина за болката е новата татуировка на Хюлкенберг, която представлява логото на компанията Katjes.

image„Заради липсата на друго място пилотът на Force India реши да татуира логото на своя спонсор Katjes върху ръката си“, пише в личния сайт на германеца.

„Това е един иновативен начин да предложиш място за изява на спонсорите“, допълва самият Хюлкенберг.

„Мястото върху състезателния гащеризон и тениските ни принадлежат на тима, но аз мога сам да решавам какво ще има върху ръката ми.“

Ако спонсорският договор на германеца бъде прекратен, то татуировката ще бъде премахната.

„Ако се съди по съвременните технологии, това не би трябвало да представлява проблем“, продължава Нико. „А договорът гласи, че разходите по лазерната терапия ще бъдат поети от Katjes.“

Цялата идея звучи доста свежо, но все пак ни е трудно да повярваме, че Хюлкенберг ще татуира върху ръката си логото на компания, която произвежда бонбони.

Категория: Изкуство
Прочетен: 2121 Коментари: 2 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6385694
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!