Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6395299 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от 16.04.2007 г.

image1. Анджелина Джоли
Блестящата хубавица има поне дузина татуировки, които отразяват нейната екзотична и чувствена личност. Анджелина живее на ръба като своите героини от филмите: спи с нож под възглавницата, занимава се с бойни изкуства. Затова е предпочела и най-популярната татуировка на Дракон.  
  




image2. Алиса Милано
Тя е удивителното момиче от филма “Who’s the Boss”. Макар и с нискобюджетни филмитя е много популярна. Милано има седем татуировки, някои от които могат да се видят на “голите” й снимки, направени от папараци. 

 




image3. Дрю Баримор
Също като Милано, тя още от дете играе в киното (филмът “I.T.”). Позира за Playboy, където могат да се видят най-добрите й татуировки. Засега те са пет. Кой знае? Любимото ангелче на Холивуд може да си направи още!  
  






image4. Памела Андерсън
“Спасителката” промени телевизията с имиджа и присъствието си. Доста дълго се задържа в публичното пространство. Тя има няколко черни татуировки, най-известната от които е бодлива тел на ръката - най-имитираната татуировка по света. 

 




image5. Сара Мишел Гелар
Тя има няколко татуировки. На гърба й е изрисуван Бъфи - китайски символ за цялостност, а на глезена й – Тао, символът на търпеливостта.

 








image6. Кристина Ричи
Актрисата от филма “Семейство Адамс” има най-много фенове в света на маниаците “tattoo”. На рамото й е татуиран лъв, над кръста букет от цветя и прилеп.  

  







image7. Джанет Джаксън
Тя не е от най-известните татуирани личности. Поп-дивата обаче има по-интересен пиърсинг.
 

 







image8. Биф Нейкид
Коя е тя? Биф е най-известната жена с татуирана Нешвилска котка. Татуирането за нея е вид посвещение. Мис Биф оглавява роккласациите на най-популярните татуирани жени. Би могла да се снима и за Playboy.
  
  





image9. Бритни Спиърс
Около десет милиона 15-годишни тийнейджъри въздишат не само заради музиката й, но и заради бюста й. Тя обаче е предпочела малка изящна татуировка на гърба. Приема татуирането за една малка авантюра и надали ще се задоволи само с тази татуировка. 

 




image10. Каре Отис
Болезнено красивата актриса във филма “Дива орхидея” всъщност направи татуирането популярно сред модния елит.












www.nushostattoo.com

Категория: Изкуство
Прочетен: 11371 Коментари: 2 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6395299
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!