Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6385638 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от Април, 2008 г.
18.04.2008 13:53 - Tattoo fest 2008
image

Tattoo fest 2008 ще се проведе в столичната зала „Христо Ботев" на 3 и 4 май.

В програмата са включени диджеи и много музика на живо с талантливи ъндърграунд артисти като сравнително новата ска/пънк банда The livingdead

Стилът им, съчетаващ малко ska и много откровен 84" thrashpunk, ги правят перфектна банда за всяко подобно парти.

Момчетата са повлияни от групи като The Clash, Operation Ivy, Choking Victim, Looking Up,Citizen Fish, Common Rider, P.A.W.N.S. и др.

На Tattoo fest 2008 „Gorgon" ще представят ревю, всеки ще може да си направи временна татуировка, ще има и най-различни конкурси.

Освен това ще има много специализирани щандове за тениски, аксесоари, списания и консумативи.

www.nushostattoo.com

Категория: Изкуство
Прочетен: 3372 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 18.04.2008 13:55
Последни от nusho"s tattoo studio...

image


tattoo by Nusho; model:
Maareka

www.nushostattoo.com
nushos.blogspot.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 1424 Коментари: 0 Гласове: 0
Последни от nusho"s tattoo studio...

image

image

tattoo by Nusho; model:
Jarkko

******************************************************************************


image

tattoo by Nusho; model:  Pasi

www.nushostattoo.com
nushos.blogspot.com

Категория: Изкуство
Прочетен: 1983 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 14.04.2008 13:29
image

Учени от политехническия институт "Ренселър" са създали програмируеми татуировки, които могат да се променят според настроението и позволяват на хората да отправят различни послания към околните.

Идеята на специалистите се състои във вмъкването на нанотръби в кожата, с чиято помощ се показват различни изображения или надписи.

Според учените програмируемите татуировки са нов етап в социалната комуникация, защото чрез тях човек ще може да предава различни послания към околните - като например дали е в настроение за разговор.

Разсеяните хора пък могат да татуират върху ръката си надписи като "Да не забравя да поздравя колегата за рождения му ден". Романтиците ще могат да предлагат брак на своите любими чрез татуировка на гърдите, която гласи "Омъжи се за мен".

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 3236 Коментари: 2 Гласове: 0
09.04.2008 11:25 - Tattoo News (April 2008)
image

Последният татус правен в Nusho"s tattoo studio в Юваскила(Финландия) е на Ане-Мари Берг (Anne-Mari Berg)

image

Известният във Финландия топ модел и тв водеща, избра нашето студио, заради "Нестандартният стил и разчупената атмосфера - клиент / татуист"

Благодарим и : )

image

www.nushostattoo.com
www.annemariberg.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 3261 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 11.04.2008 10:47
image

За първи път
Tattoo Fest Sofia ще бъде двудневен!!!

Ще имате възможност да се срещнете и поработите с изключителни татуисти. Двата дни може и да са добър момент, за да си направите тату при реномирани майстори.

Предвидили сме отново няколко алтернативни ревюта, както винаги ще представим талантливи и неизвестни до момента музиканти, ще има много щандове с дрехи, списания, консумативи, аксесоари .

Поканили сме много професионални студия и списъкът с участниците ще се допълва постоянно, но имената и възможностите им са красноречиви.

Дати:
3, 4 Май (събота и неделя) ::: Място: зала "Христо Ботев"
Заповядайте...

Галерии от предишните фестове...

www.tattoobg.org
www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 7099 Коментари: 12 Гласове: 0
Последна промяна: 01.04.2008 14:40
image
„Светът е в мен” е посланието на конкурса за „Най-изразителната рисунка от татко върху корема на мама” във Велико Търново.



Посланието “Светът е в мен” се роди на конкурса на “Еврофутбол” за “Най-изразителната рисунка от татко върху корема на мама” във Велико Търново.

Той се проведе на 05.03.2008 г. и се организира от българския букмейкър и Фондация “Помощ за благотворителността в България” (ФПББ) като част от мащабната благотворителна кампания „Ние чакаме бебе”.

image

Мотото бе сътворено от Мариола Комитова от с. Драганово, община Горна Оряховица. Младата майка, която очаква първата си рожба, заслужи и една от двете извънредни награди. Тя най-точно успя да пресъздаде чрез думи емоциите на цялото семейство в очакването на новия живот.

Мариола бе подкрепена от майка си и сестрата на мъжа си, който заради служебни дела в Плевен не можа да присъства на хепънинга в старопрестолния град.

image

Специалното жури определи трите “Най-изразителни рисунки от татко върху корема на мама”. Първа награда - система за хранене “Ден и нощ” - бе връчена на Мария Башева и Георги Узунов от Велико Търново. Картината показваше бонбон, в който, хванати ръка за ръка, са майката, бащата и тяхното дете. Мотото “Направено с любов” най-точно показа емоциите на двамата млади родители.

Втора награда - одеало от полар, боди, комплект жилетка и панталон и чорапки - отиде при Светла Кънчева и Ивелин Ламбринов също от Велико Търново. Техните чувства бяха изобразени чрез бебе-ангел, прегърнало голямо сърце.

Съгражданите им Даниела Димитрова и Цветан Ачев и тяхното произведение “На татко котето” им осигури трета награда  - пелена, играчка и лигавник Baby Fеhn.

image

Журито в състав: Светлана Колева - социален работник към Център за социална рехабилитация и интеграция към община Велико Търново, Мерсур Сабит - преподавател във Великотърновски Университет, Факултет по изобразително изкуство и Димитрий Любенов - собственик на галерия „Любенов” определиха и три поощрителни награди: “Най-ентусиазиран татко” - Свилен Петков от Горна Оряховица, който бе загърбил служебните си ангажименти, за да присъства в Сентрал МОЛ; “Най-чаровна мама” - Марияна Дамянова също от Горна Оряховица и “Най-контрастна рисунка” - Йорданка Йорданова от Велико Търново.

Тримата си тръгнаха и със специалните сувенири на “Еврофутбол”, след като отговориха правилно на въпросите от викторината.

image

Водещият Крум Савов от Нова телевизия, на когото се наложи да пропътува на два пъти разстоянието от старата ни столица до София, награди и “Най-добрия помагач на татко” - малкият Виктор, който въпреки своите 5 годинки, даваше ценни съвети на баща си.

Останалите награди на българския букмейкър са за: жителите на Велико Търново - Весела Байчева, Светла Маринова, Таня Мишева, Зорница Петрова, Цветан Ачев и Станимира Колева. Десетият подарък отиде при Ваня Иванова от Горна Оряховица.

image

www.bg-mamma.com
www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 4333 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 01.04.2008 14:29
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6385638
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!