Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6388997 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от 28.05.2010 г.
image

Всичко започнало заради лошата кожа на краката й и няколко години по-късно се превърнало в рекорд за Книгата на рекордите "Гинес".

image

Най-татуираната жена в света е американката Джулия Гнус, чието тяло е 95% покрито от татуси, сред които илюстрации на битки в джунгла, картинки и образи на любимите й актьори, съобщи "Дейли Мейл".

image

Госпожица Гнус от Калифорния е направила първите татуировки на краката си, след като получила болестта порфирия, която прави изложената на слънце кожа на мехури.

По-късно Джулия решила да татуира корема, ръцете и гърба си, след което се пристрастила към изкуството боди арт.

image

"Има причина да се татуирам и тя е да скрия мехурите по кожата ми. Те са толкова дълбоки, колкото са изгарянията на кожата на трета степен. Имах приятел пластичен хирург, който ми предложи да си татуирам краката с цвета на кожата ми по другите части на тялото.

image

За съжаление това не помогна. Опитахме, но не стана, беше много трудно да се направи. Тогава ми дойде идеята да си татуирам разноцветни рисунки. Така се пристрастих", коментира още госпожица Гнус.

Категория: Изкуство
Прочетен: 6913 Коментари: 0 Гласове: 5
image

image
Ана Курникова има татуировка на слънце в долната част на гърба, която си направи след своя дебют в Australian Open 2003.

Странното е, че тя отрича наличието на татуировка в началото, като казва пред репортери, че това в действителност е пластир за лечение на болки в гърба.
Категория: Изкуство
Прочетен: 3850 Коментари: 6 Гласове: 2
Последна промяна: 28.05.2010 14:28
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6388997
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!