Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6388731 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от 02.05.2007 г.

Vertical 

imageВъв вертикално положение, може да бъде разположен по цялото протежение на веждата. Предразположен е към миграция, защото е повърхностни(surface) пиърсинг. Пробиването е малко болезнено. За по-бързо заздравяване и предпазване от възпаления, 2 седмици се маже с антибиотик – гентамицин, банеоцин и т.н. Добре е да се маже също преди и след баня, за предотвратяване на инфекции. 


Horizontal 

imageСъщо може да се направи по цялото протежение на веждата, но е хоризонтално разположен. Важи същото като за вертикалния. И двата вида пиърсинг заздравяват напълно за от 6 до 8 седмици, но допира до различни предмети и бактерии може да направи процеса по заздравяване по-дълг или да доведе до миграция. От гримовете и другите козметични продукти също може да се стигне до миграция. 


imageИ двата вида пиърсинг заздравяват напълно за от 6 до 8 седмици, но допира до различни предмети и бактерии може да направи процеса по заздравяване по-дълг или да доведе до миграция. Гримовете и другите козметични продукти също могат да раздразнят пиърсинга, ако не е заздравял и да се стигне до миграция. 


Anti
 

imageВъпреки че обицата не се слага на веждата, този пиърсинг спада към тази група. Намира се под очната орбита, точно на върха на скулите. Повърхностен е, и има много по голяма вероятност за миграция от вертикалния и хоризонталия пиърсинг, дължащо се на недостига на кожа в тази област на лицето. 


Bridge
 

imageХоризонтален повърхностен (surface) пиърсинг между очите. Понеже повечето повърхностни пиърсинги мигрират, този пиърсинг трябва да бъде направен с много грижи от професионален пиърсър. Не пречи за носенето на очила. 
Напълно зараства за: от 8 до 12 седмици.


Подходящи бижута: 

image

www.nushostattoo.com

Категория: Изкуство
Прочетен: 20702 Коментари: 32 Гласове: 0
Последна промяна: 02.05.2007 10:32
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6388731
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!