Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6385622 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от Юли, 2009 г.
imageДейвид Бекъм очевидно искаше да се изфука с новата си татуировка, показвайки я пред обективите при завръщането си на терена за ЛА Галакси.

Тялото на футболната звезда обаче е в такава голяма степен покрито с мастило, че вероятно само най-наблюдателните фенове са забелязали кръгчето от рози на лявата му ръка.

И както е с повечето негови подлагания на болезнените процедури за разкрасяване, и за тази има романтична причина - всяко цвете символизира година от брака му с неговата съпруга Виктория.

 

Те са скорошна придобивка, тъй като липсваха, когато Бекъм се снима за новата рекламна кампания на италианската модна къща "Емпорио Армани".

Преди време Бекъм разкри, че иска да покрие и двете си ръце с татуировки. Новите рози без съмнение ще помогнат на 34-годишния британец да изпълни целта си.

В началото на годината "Пош Спайс" сподели, че не желае Дейвид продължава да дупчи кожата си. "Тя харесва татуировките му, но се опитва да го спре да си прави нови, защото иска поне малко от кожата му да остане", сподели техен близък.

Дейвид и Виктория Бекъм отпразнуваха 10-годишнината от брака си на 4 юли. Нежната половинка от звездното семейство обаче никак не е очарована от страстта на мъжа си към боди-арта.

Категория: Изкуство
Прочетен: 3541 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 05.10.2009 14:58

image

Белгийска тинейджърка искала да си татуира 3 звезди, но получила вместо това цели 56 по цялото лице.

 

"Поисках да ми татуират три малки звездички близо до лявото око, но излязох с 56 звезди, посипани по едната страна на лицето ми", споделя 18-годишната Кимбърли, която твърди, че е заспала по време на процедурата и сега е решила да подаде жалба.

imageТя решила да си направи татуировка и отишла в студиото с приятеля си, баща си, сестра си и брат си. За нейна зла участ в студиото за татуировки попаднала на французин, който не говорел фламандски език, разпространен в областта.

 

"Исках да ми нарисува три малки звездички, но той предложи да направи три големи звезди, като заяви, че това е много по-хубаво", споделя Кимбърли.

 

"Изрично му казах, че искам три звезди, въпреки че говореше само френски и английски. Той започна работа и аз съм заспала. Събудих се, когато той започна да татуира носа ми и видях какво е направил. Преброих 56 звезди, това е ужасно", допълва момичето.

Ким иска да махне татуировките с лазер, но тази болезнена операция ще й струва скъпо (хиляди евро), така че тя възнамерява да подаде жалба срещу служителя в студиото за татуировки.

Категория: Изкуство
Прочетен: 7618 Коментари: 7 Гласове: 1
Последна промяна: 05.10.2009 15:00

image

Известният рапър 50 Cent бе принуден да се избави от някои известни негови татуировки заради кариера в киното.

"Наложи ми се да направя това, защото те много усложняваха снимачния процес. Представете си, ако снимките започват в 6 сутринта, аз трябва да отивам на площадката в 3 през нощта, за да може гримьорите да скрият татуировките ми, защото не подхождат на ролята ми. Затова просто махнах тези, които бяха изрисувани на дясната ми ръка".

В същото време рапърът уточни, че ще запази по-голяма част от татуировките си.

Категория: Изкуство
Прочетен: 3969 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 05.10.2009 14:59

imageАмериканската актриса Мегън Фокс е голям поклонник на боди-арта и не само си е направила много татуировки по тялото, а принуждава своите гаджета да си татуират името или лицето й, призна самата тя в телевизионното предаване "The Early Show".

Татуировката на младежа е условие за бъдеща връзка, ако той не желае рисунки по тялото си, трябва да си търси друга приятелка.

 

"Имам 8 татуировки. Всички мои гаджета трябва да имат поне една, а ако нямат, ги карам да си татуират моето име или лице", подчерта актрисата

В момента тя е в разгара на представянето на новия си филм "Трансформърс" и използва случая да признае, че нищо не е разбрала от филма.
Категория: Изкуство
Прочетен: 2378 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 05.10.2009 14:59
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6385622
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!