Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2009 14:38 - Татуировките на звездите: Ейми Уайнхаус
Автор: tattoo Категория: Изкуство   
Прочетен: 2635 Коментари: 0 Гласове:
1



image

За музикалните фенове няма нужда да представяме едно от най-интересните лица на съвременната сцена и символ на културното многообразие на острова. Безумно талантлива и също толкова луда, Ейми Уайнхаус е Ейми Уайнхаус, което нас може само да ни радва. Татуировките по тялото й са просто елемент от характера на тази впечатляваща музикална дама.

Родена на 14 септември 1983, английска певица и автор на песни впечатлява феновете си с мощните контралто вокали и еклектичния микс от разнообразни музикални жанрове, които използва, сред които R&B, соул, джаз, рок и дори пънк и ска.

imageПевицата е меко казано ексцентрична, но освен че стилът й е наистина оригинален, тя демонстрира интересен поглед и върху изкуството на татуировките. С други думи – нашарила се е цялата и ако през 2003 това не беше толкова видимо, сега просто няма как да я сбъркате. Първата си татуировка, героинята Бети Бууп на дупето, Ейми прави на 15 и оттогава не е спирала. Както личи още от пръв поглед, татутата наистина пасват на цялостния й имидж, създават представа за истинска кабаретната певица, обградена от палави моряци. Звучи чудесно, нали?

Като цяло нейната артистична презентация е ретро – по-точно от 50те и 60те години на 20 век. Това важи като започнем от прическите, грима и облеклото и стигнем до олдскуул бодиарт елементите по тялото й. Става въпрос най-вече за дизайна, тематиките и цветовете, използвани по това време в Америка и Англия.

Татуировките по нея включват няколко „пин-ъп” момичета, най-вече по горната част на двете й ръце. На дясната ръка едно момиче стои изправено и носи червена блуза и черни шорти, а до нея личи надписът „Cynthia”. В краката на рисунката стои друга седнала пин-ъп моделка, гола и с отворено ветрило. На лявата ръка повечето рисунки са на жени без горнище – привлекателна олдскул еротика.

Другите татуировки на Ейми включват голяма конска подкова на горната част на лявата й ръка, ангел на гърба й, перо и светкавица на вътрешната част на лявата ръка и пееща птичка с нотички от вътрешната страна на дясната. На гърдите й, над сърцето, стои дизайнът на предно джобче, над който се мъдри надписът „Blake’s. Както сигурно сте си превели, става въпрос за съпруга й Blake Fielder-Civil, за който тя се омъжи през май 2007. После двамата се биха, обичаха, разделяха и събираха, за да може днес да няма човек, който да знае в какви отношения са и в какви ще бъдат.

image

Съдейки по характера на певицата обаче, по-скоро сърцето й може да принадлежи на някое ново моряче (чу се за един играч на ръгби), както подсказва татуто до пъпа – котва около която пише „Здравей моряко” (Hello Sailor).




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6395672
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!