Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2009 14:21 - Татуировките на звездите: Меган Фокс
Автор: tattoo Категория: Изкуство   
Прочетен: 3825 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Образът на Меган Фокс преследва сънищата на много мъже, а тя самата е достатъчно независима, за да представлява една чудесна връзка към поколението, което тепърва ще променя света и шоубизнеса. Самата тя смята, че ако за нас пример за подражание са силните и интелигентни момичетата, които казват каквото мислят и се борят за важните неща, то тогава тя наистина би искала да бъде такава в очите на хората.

imageПо въпроса за своите татуировки е безкомпромисна и въпреки публичния имидж, който трябва да поддържа, признава, че няма да спре да го прави. Нещо повече – всеки път, когато слага нова рисунка по тялото си, за нея това е начин да избяга от контрола, който Холивуд се опитва да й налага.

Започваме с вече остарялата татуировка „Brian“, която по време на снимки и сесии закачливо се подава покрай изрязаните и бикини. Ако се чудите кой е щастливецът, чието име е там – това е вече бившият й годеник, с когото прекараха 4 години заедно. След раздялата актрисата духовито споделя, че не планира да махне татуто и по-скоро би кръстила детето си по същия начин.

Надписът не впечатлява особено, за разлика от татуировката на Мерилин Монро на дясната й предмишница. Рисунката е черно-бяла, в ретро стил. Колкото до смисъла на татуировката, Фокс споделя, че Монро е първият човек, който вижда по телевизията. Сякаш това остава следа у младата актриса, неизличима през времето, тъй като според Фокс между двете тече някаква необикновена връзка и емпатично чувство още след ранното и детство.

imageСледващата татуировка на Меган Фокс се намира на гърба. Под дясното й рамо седи цитат от пиесата на Уилям Шекспир, Крал Лир – „We will all laugh at gilded butterflies“. За актрисата това означава да не позволява да бъде въвлечена в „лудницата на Холивуд“, а да остане здраво стъпила на земята, освен ако не иска да бъде обект на подигравки накрая.

Ин-ян татуировката от въртешната част на лявата й китка е нещо, с което актрисата не се гордее. Не заради друго, ами просто татуистът според нея е бил леко разсеян точно тази вечер и не се е справил добре. Всъщност картинката представлява сблъска на две вълни и олицетворява любовта на звездата към окена. За феновете обаче трайбъл татуировката е важна, тъй като символизира бунтарския дух на актрисата. За разлика от следващата й татуировка, в която няма нищо бунтарско – от ляво на гръдния й кош е изписано с красиви готик букви „there once was a little girl who never knew love until a boy broke her HEART“.

Канджи символът на врата й символизира „Сила“ и е доста красноречив. Актрисата отдавна вече не е малко момиче и знае какво иска от живота.Последната рисунка по тялото на Меган – луна над звезда типично в морски стил. Доста необработена, татуировката залужава най-малко внимание от всички седем. Но пък през май тя направи изявление, че планира да си прави цял ръкав и скоро нищо чудно да бъдем свидетели на тази нова татуировка.

image

Често оприличавана на неприлично татуираната Анджелина Джоли, Меган Фокс продължава да радва феновете си по целия свят не само с алтернативно поведение и имидж, но и с редовните си посещения на светски събития и по кориците на известни списания. Звездата от Трансформърс се е появявала на кориците на Maxim, FHM, GQ, ELLE и много други, а FHM я обяви за най-сексапилната жена в света за 2008.



Тагове:   Меган,   Фокс,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6394478
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!