Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2009 19:23 - Бербатов и Ивет Лалова с известни татуировки
Автор: tattoo Категория: Изкуство   
Прочетен: 14127 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.10.2009 19:24


imageЧужденците забелязаха и ръцете на Бербатов! За краката е ясно – звездата на българския футбол успява да се отличи в Манчестър Юнайтед, за това четем и слушаме всеки ден...

Този път обаче един от най-популярните сайтове за татуировките на световни знаменитости е обърнал внимание на Бербо – vanishingtattoo.com . Иначе татусите на Митко си ги знаем – на вътрешната страна на двете предмишници, като на дясната забелязваме изписани китайски йероглифи.

Футболистът не е единственият българин, забелязан от сайта – на буквичката „Л“ виждаме и спринтьорката Ивет Лалова. Както и кратко описание на ефектната и татуировка около пъпа й.

imageПодобна българска страница (за описание на татусите на знаменитости) обаче няма. А изрисувани сред БГ известните личности съвсем не липсват. Заклейменият за ъндърграунд визуален магнит краси телата на музиканти, спортисти, актьори...

Самият Джон Галиано още преди години заяви, че трайбъл елементите, сред които перманентни рисунъци върху кожата и пиърсинги, никога няма да излязат от мода.

Затворническите татуировки с нечие женско име и тези на моряците с котви и русалки останаха почти изцяло в зоната на вицовете, а майстори-татуисти изработват уникални дизайни специално за своите клиенти.

Световните медии от години шумят около всяка нова татуировка, която някоя от знаменитостите си направи. Бербо и Лалова вече са в тези редици. Не е ли време да обърнем внимание и на другите?



Тагове:   бербатов,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6388585
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!