Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2009 18:46 - Кои са най-грозните татуировки на звездите?
Автор: tattoo Категория: Изкуство   
Прочетен: 3813 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 06.10.2009 18:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ако трябва да пишем за татуировките на Ейми Уайнхаус пак, няма да ни стигне цял ден. Всъщност за каквото и да пишем за нея (от кариерата, през личният й живот до проблемите с наркотиците) няма да ни стигне времето.

Затова ще ви оставим да се насладите на няколко от семпли "моряшки" татуировки, разположени по тялото й.

image

Джон Бон Джоуви винаги е бил секс символ. Или поне през 80-те и началото на 90-те. В тази връзка, според нас е логично, ако има някакви татуировки по тялото те да са поне малко "секси", изпипани и красиви. Но, явно неговата визия за нещата не е такава и въпреки, че никога не е бил в затвора, на рамото му е плеснато едно доста "странно" и неприсъщо за звезда от неговият ранг лого на Супермен.

image

Ето още един приказен герой (Феята на зъбчетата???), татуиран над задните части на Бритни Спиърс, плюс целувката, присъща единствено за страниците на някой детски лексикон.

image

Татуираните задни части на Шер може да са били секси, преди време, но надали в момента са гледката подходяща за хора със слаб стомах.

image

Другата изумително малоумна татуировка на Шер е "Духът с обърнатият кръст", въпреки че трябва да имаш доста голямо въображение за да наречеш това петно дух. А пък ако проявиш много голяма креативност и въображението ти поработи малко повече, съвсем спокойно можеш да асоциираш "духът" с феминисткият плакат на Джей Хауард Милър (J. Howard Miller) - "We Can Do It!". Дали е това?

image

И на първо място гей идолът на 80-те, Бой Джордж, за който дори ние не предполагахме, че може да си причини такова нещо. Тушовката му на хексаграм, известен още като магьосническата звезда, някакво цвете и вълни зад лявото му ухо направо ни сразиха, просто няма как да се коментират.

image

За финал решихме да ти предложим и татуировката на Венци Мицов от Светльо & The Legends. Сама по себе си, татуировката не е лоша, но Венци не я харесва. Точно тя е и причината Венци никога да не се показва гол до кръста пред публика. Между другото, това е и единствената снимка, която показва татуировката му в цялата й прелест.

image

www.mp3.bg




Гласувай:
2



1. dorichela - това са. . хм. . . както викаше един ...
06.10.2009 18:54
това са.. хм... както викаше един татуист "Еми щом си ги харесват"... :):):):)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6388858
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!