Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2010 13:17 - Тайната татуировка на Федерика Пелегрини
Автор: tattoo Категория: Изкуство   
Прочетен: 4295 Коментари: 2 Гласове:
4



image

Този път кралицата на италианското плуване не се намира на стартовото блокче, а в град Йезоло, в ателието за татуировки на нейния приятел Лоренцо Мепитело.

Преди две седмици той направи седмата татуировка на световната шампионка от Рим. Тя е на лявото бедро, добре изработена и цветна.

image

Първата олимпийска шампионка в плуването за Италия пазеше тази татуировка в ревностна тайна, но я разкри по време на представянето на персоналния си интернет сайт www.federicapellegrini.com.

image

Така падна една дългоочаквана мистерия около Пелегрини. "Избрах си три цвята и моят брат Алесандро ме светна, че това всъщност са цветовете на италианския трибагреник. И добре, че Але дойде с мен! Работата по татуировката продължи три часа и отслабнах два пъти от болка.Но който има тази страст, ще ме разбере.

image

Като почитателка на цветята исках да има и рози. Едната да е бяла, която е символ на чистотата. А останалите - червени както страстта в живота. Върху една от тях е изписано името на Алберто (нейния треньор, който почина през октомври 2009). Под розите настоявах да бъдат изрисувани вълни, защото водата е моята стихия. И накрая едно водно конче - знак на лекотата. Водното конче го запомних по време на Средиземноморскитетe игри в Пескара през 2009. Бях на блокчето за "проклетите" 400 м свободен стил и по едно време пред очите ми запърха червено водно конче. Прекрасно беше. Помислих, че това е знак от съдбата. И всъщност си беше така."

image

Страстта си към татуировките Феде наследява от баща си. А с пиърсингите увлича и майка си Чинция (не случайно и заглавието на нейната книга е "Мамо, може ли да си направя пиърсинг?").

image

С брат си също има обща еднаква татуировка. За Пелегрини семейството е много важно и татуировките й всъщност са знак за еволюцията на подрастващата девойка към успешната шампионка.

image

Майсторът на татуировките на Пелегрини преживя невероятен инцидент. Разби се с мотора си в една Тойота на пътя между Падуа и Гризиняно.

Той се отърва с няколко фрактури, но неговата съпруга Лина почина на място. Сега за Лоренцо остава само прекрасната Федерика.




Гласувай:
4



1. анонимен - jOkfjGBlumuhrQTmio
24.05.2011 06:44
Now I feel suitpd. That's cleared it up for me
цитирай
2. анонимен - cqtfOZetutUWjMZ
25.05.2011 18:04
ThatВ’s not just logic. ThatВ’s really sensilbe.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6396799
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!