Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2011 17:16 - Австралиец татуира пенис на гърба на клиент
Автор: tattoo Категория: Изкуство   
Прочетен: 3320 Коментари: 0 Гласове:
8



image

Австралийски татуист изрисувал половин метров пенис на гърба на свой клиент и в момента е с повдигнато обвинение за нанасяне на телесна повреда.

21-годишният артист е осъден да плати 1250 паунда на своята „жертва" за премахване на странния шедьовър от гърба му.

Историята е проста - мераклията отишъл при свой приятел със студио за татуировки и му казал да му изпердаши на гърба символа на Ин и Ян плюс няколко дракона за гарнитура.

Татуистът обаче, явно бунтар дълбоко в творческата си душа, решил, че исканата илюстрация е твърде тривиална и набързо стъкмил половинметров реалистичен мъжки полов член на гърба на клиента си, като все пак го оставил да живее в заблудата, че има древния китайски знак на плещите си.

Освен това артистът дал важни заръки за благото на своето творение - изписаният като вулгарно великденско яйце пич не трябвало няколко седмици да излага татуса си на слънчева светлина и да не го показва на никого.

Той обаче не послушал съвета на патилия и препатил свой художник и побързал да се похвали на съквартирантката си за новата си фамозна татуировка.

Съквартирантката, представяме си прикрития й кикот, просто му казала, че това май не е илюстрацията, която е искал.

Татуистът сега трябва да плати за премахването на творбата, като му е повдигнато и обвинение за нанасяне на телесна повреда.





Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6396390
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!