Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6388232 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от 07.01.2010 г.
imageАз съм единственият българин, който по комунистическо не криех, че харесвам Хитлер. Заради фашистки идеи ме изключваха от училище над 20 пъти. Средното завърших вечерно, като работник в Стъкларския завод.

Смених няколко работи, понеже търпя началници. От печатницата ме изхвърлиха, щото казах на директора, че е селянин. Шефът на Пловдивската опера пък беше "мека китка". Веднъж го нарекох педал и ми биха дузпата.

Занаята научих в казармата. Първо си изрисувах ръката с името на любимия ми състав "Мотърхед". Надписът стана сполучлив и половината поделение се нареди на опашка. Работех с обикновена игла и туш от книжарницата.

Мълвата за мен стигна до ушите на началството. Веднъж полковник Маринов прати хора да ме заведат в кабинета му. Изтръпнах, щото беше дзвер. Оня обаче ми вика: "Татуирай ми една нинджа на рамото!" и се хили. Почнах го, но на петия ден се уволних и нинджата остана с един крак.

imageПосле ченгетата ме пипнаха да правя порно-татуировки. Сцените копирах от западни списания. Най-често секс-рисунки си поръчваха старите метали и курви. Заради тях ме вкарваха в участъка 10 пъти. Комунягите мачкаха ръбатите като мен. Всички трябваше да са излети по калъп.

След 10-ти ноември станах собственик на първото частно студио за татуировки в Пловдив. Тожгва най-вървяха прободени сърца, горящи кръстове и кръстоносци. Правех и латински надписи като: "Дум спиро сперо" (Докато дишам се надявам) и "Дио пердоно, йо- но!" (Бог прощава, аз-не).

Първата татуировка върху женско тяло направих през 1994 г. на някаква проститутка от Новотела. Пожела да й изрисувам две кръстосани пера. Толкова се увлякох, че накрая се подписах отдолу, като художник. Като видя името ми на гърба си курвата полудя. После обаче реши да ми стане гадже, да си оправдае татуировката.

През последните три години дамите пощуряха. Сега 70 на сто от клиентите ми са жени. Най-често желаят да им рисувам змии върху опашната кост и рамото. Особено модерно е татуирането на розичка върху венериния хълм.

Изпълнявам и поръчки за прикриване на цезарово сечение чрез татус. Мъжете се хвърлят на вампири, таласъми, черепи, кости, сатани. Поръчват си и китайски йероглифи от китката до лакътя. Подражават на Бекъм и Бербатов.

Най-нестандартните места, които съм татуирал са клитор, пета. На един му нашарих устната с надпис "Локо-Пд". Навестяват ме всякакви чешити. Миналата година дойде ходжа от Златоград, който плати да татуирам целия му гръб с цитати от Корана.

imageЗа благодарност ми развали безплатно черна магия. А една 40-годишна монахиня от великотърновския метох ми скри топката. Дойде си с рисунката на три кръстосани полови члена и ме накара да й ги "избоцкам" върху дупето.

На морето пък избродирах череп върху пубиса на 68-годишна германка. През 94-та в студиото дойде рапъра Ванко-1. Тъкмо затварях, но той ми се примоли. Ванко пожела да татуирам на рамото му бизон.

Драх и треньора на "Ботев" - Пд Ясен Петров. Украсих рамото му с тигър. Клиенти ми бяха Емил Кошлуков и Миро от "Каризма". Най-ме изкефи татуса, който избодох върху пъпчето на немската порно-звезда Джиджи преди 2 лета на Златните. Изрисувах я ягодки и черешки с временни бои. Пробвах да я сваля, но не ме огря. Някакъв тип я заграждаше яко.

Живата реклама на моето студио "Реал" е адашът ми Атанас Шопов, който наскоро излезе от затвора. 96 на сто от кожата му е покрита с мои татуси. Още не съм нашаил само пръстите на краката, устните и очите му.
Най-добрите сезони за татуировка са есента и зимата. А щом се направи, тя трябва да се пази от слънце и вода цял месец. Затова лятото не е подходящ сезон за боцкане.

Моля, коментирайте...
Категория: Изкуство
Прочетен: 9590 Коментари: 5 Гласове: 2
image

Халфът на ЦСКА Тодор Тимонов се сдоби с нова татуировка.

Известният с манекенския си вид футболист показал рисунката по време на празниците в пловдивско заведение.

Татусът е от вътрешната страна на дясната ръка на Тимонов и е копие на прочутата статуя на Иисус Христос, която се извисява на хълма над Рио де Жанейро.

Играчът вече има татуировки от двете страни на корема – китайски йероглифи, както и рисунка на дясното си рамо.
Категория: Изкуство
Прочетен: 5685 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6388232
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!