Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6385690 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от Януари, 2011 г.
image

Мис Плейбой 2009 -
Светлана Василева, известна покрай скандалната си връзка със спортния директор на „Левски” като Гонзовица, вече прекалява с татуировките, убедени са клюкари в светските среди.

Русата бомба е на път да задмине Анджелина Джоли, Мегън Фокс и куп световни звезди по брой на татуировките.

imageПреди броени дни скандалната блондинка легна в известно студио за татуировки, за да направи последните подобрения по тялото си.

Светлана помолила майстора на татуировки да направи подобрения по гърба й и да нарисува още цветя и пеперуди върху нежната флорална основа, която повтаря линията на гръбнака й. Освен това върху безименния пръст на дясната й ръка се появи арабската дума „свобода”.

Върху лявото си рамо тя има надпис „благословена”, отново на арабски, а върху китката на дясната й ръка се мъдрят арабски букви с тайно значение, и мистериозен символ, който й носи късмет.

Върху вътрешната част на дясната й ръка е изписано „Само Бог може да ме съди”, но не на арабски, а на английски език, а в дясната част на корема й, точно над линията на бикините, е изписано красиво цвете, прикриващо белег от операция на апандисит.

Върху левия й прасец е татуирано разкошно цвете, което привлича всички погледи към краката й, когато е с къса пола. Всъщност това е и първата татуировка на блондинката.

image

Всеки от татусите й носи скрито значение и е важен за нея. Светлана е убедена, че няма да спре да татуира символи по тялото си, които й носят късмет, а при фотосесии, ако се наложи, тя ще ги прикрива с грим, както правят холивудските звезди.

Категория: Изкуство
Прочетен: 10545 Коментари: 1 Гласове: 4
image

Модата в татуировките се определя от самите майстори-татуисти, казва 35-годишен великотърновец, който професионално се занимава с татуиране от 11 години.

Тодор Костадинов от няколко месеца е отворил собствено студио за татуировки в центъра на старата столица. Казва, че татуировките сами говорят за човека, който ги носи.

Самият Тодор има татуировки върху 30% от тялото си. Първият татус си направил на 19 години, просто защото му харесва.

Напоследък се татуират все повече хора, споделя татуистът, за когото няма странни татуировки, защото се е нагледал на какво ли не. Най-странното място, върху което е правил татус, е ходилото на крак.

Истинският облик на една татуировка се вижда чак след около година - година и нещо, обяснява Тодор Костадинов.

Категория: Изкуство
Прочетен: 2805 Коментари: 0 Гласове: 2
image

Властите в Иран забраниха книгите на бразилския писател Паулу Коелю, оплака се самият той в блога си.

Същевременно от съобщение на иранската агенция ФАРС става ясно, че студентките в страната вече не могат да носят ярки дрехи и тесни дънки, не трябва да имат маникюр и да си правят татуировки. Забранени са също и пиърсингите и бижутата за зъби.
 
imageМъжете в Иран пък нямат право вече да боядисват косата си, да носят бижута, да обличат тесни дрехи, да си скубят веждите и да носят ризи с много къси ръкави.
 
Коелю съобщава, че не знае поради каква причина е наложена забраната върху книгите му и призова бразилското правителство да се намеси.

Вероятната причина за цензурата е, че издателят на писателя в Иран - Араш Хеджази, беше показан във видеозапис от протестите през юни 2009 г., на който се вижда как той се опитва да спаси простреляната тогава в гърдите студентка Неда Ага Солтан, превърнала се в лицето на иранската опозиция

Категория: Изкуство
Прочетен: 15907 Коментари: 29 Гласове: 18
Последна промяна: 12.01.2011 12:08
image

Младият нападател на Нюкасъл Найл Рейнджър шокира съотборниците си с нова татуировка.
 
19-годишният талант е украсил лицето си на доста необичайно място.
 
От вътрешната страна на долната устна на Рейнджър има татуирано усмихнато човече.

Категория: Изкуство
Прочетен: 4533 Коментари: 0 Гласове: 1
image

Суровият външен вид, не винаги означава липса на чувствителност.

Поредното доказателство се оказа звездата на баскетболния ни шампион ЛукОйл Академик Каспарс Камбала.

Латвиецът, чиято внушителна фигура е изписана с доста татуировки, наскоро се сдоби с рисунка, която да му напомня скъпо за него същество.

Камбала вече има татуировка на дясната си ръка с лика на малката му дъщеричка, която е загубил преди година.

image

„Това е ликът на дъщеря ми, която си отиде преди една година. Просто си направих татуировката, за да я помня винаги и да я имам всеки ден близо до себе си”, бе искрен баскетболистът.

Категория: Изкуство
Прочетен: 3317 Коментари: 0 Гласове: 4
image

След като пуснаха серия от "татуировки" за "Фиеста", от "Форд" решиха да повторят упражнението и с новия "Фокус".

Картинките са дело на "Форд Къстъм Графикс" и включват геометрични фигури, флорални мотиви и линии в отличаващ се цвят, като при състезателните автомобили.

image

Според маркетинговите специалисти на "Форд" колата символизира стила на живот на своя собственик, като в този смисъл вариантите за персонализацията и са изключително важни.

От компанията смятат също, че със своя отчетлив силует "Фокус" е отлично платно за подобни татуировки.

image

Както е известно, "Фокус" е поредният глобален модел на "Форд" и ще се предлага в 122 страни, като 80% от частите на модификациите за различните пазари ще бъдат общи.

Автомобилът ще се оборудва с нова генерация екобуст (EcoBoost) бензинови двигатели с мощности 150, 180 и 250 к.с. (за версията ST).

image

Във "Фокус" ще се монтират и ползваните в момента Duratec бензинови мотори с мощности 105 и 125 к.с. Дизелите са 1.6 (95 и 115 к.с.) и двулитрови (125, 140, 163 к.с.).

Продажбите на автомобила в Европа и САЩ ще стартират до няколко месеца.

Категория: Изкуство
Прочетен: 2883 Коментари: 0 Гласове: 6
image

Новата-стара половинка на футболиста Благой Георгиев – Христина, явно не само, че му е простила изневярата с фолк певицата Лияна, но и е оставила в миналото този ужасен период от живота си.

За да докажат, че са дали едно ново начало на връзката си, двамата влюбени решиха да засвидетелстват любовта си един към друг с нещо видно за околните – татуировки.

Христина изненада гостите, които дойдоха на рождения ден на Благо в столичния клуб Night Flight, с чисто ново тату.

Надписът „Благо“ краси външната част на дланта на красивата брюнетка.

Георгиев, който едва ли за някого е тайна, че си пада по трайните рисунки, също не пропусна да засвидетелства чувствата си към Христина.

На същото място и той беше изписал името на любимата жена.

Както е известно другата специална дама в живота и сърцето на Благо Георгиев – дъщеря му Йоана, също завинаги ще остане с него.

Надписът с името на щерка му е изписан на прасеца на играча.

Категория: Изкуство
Прочетен: 3452 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6385690
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!