Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6395463 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от 22.10.2007 г.
imageМеждународен екип археолози съобщи в Берлин, че е открил 2500-годишна мумия на рус татуиран воин в Алтай, предаде АФП. Тялото на воина-скит е намерено идеално запазено при разкопки на 2600 м надморска височина през юни в гробница с формата на колиба.

Мумията на човек на около 30 - 40 години е с кожена шапка и палто от бобър и самур. До него са намерени останките на два коня с украсени седла и юзди. Воинът е погребан заедно с оръжията си, с дървени, глинени и рогови съдове, както и с дървени скулптури. Тези признаци за неговото богатство ще бъдат изследвани и консервирани в Улан Батор. 

Специалистите ще анализират дори съдържанието на червата на конете, за да научат повече за растителността през тази еппоха.

imageМумията има татуировки по тялото. Учените обаче са озадачени преди всичко от русите коси на воина. Те предполагат, че цветът първоначално не е бил такъв, а косите са се обезцветили с времето. Досега мумии на скити - номади, живели в евразийските степи от VII до III в. пр. н. е., са намирани само в руската част на Алтай.

Сегашното откритие показва, че те са обитавали по-широка територия. Разкопките са започнали в средата на юни и са приключили в края на юли. В тях са участвали немски, руски и монголски археолози.

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 3531 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 22.10.2007 13:21

image

Американската фирма Arsenic and Apple Pie /"Арсен и ябълков пай"/ създаде нова кукла, която се налива с бира. Куклата е от мъжки пол, висока е 30,48 см и струва 20 английски лири, съобщи в. "Сън".

Куклата - хулиган е с дълга коса, има татуировки, обеца на ухото и й липсват зъби. Облечена е в срязани до коленете дънки и фанелка без ръкави. Като се натисне копче върху гърдите на Джър Уейн младши, той произнася фрази, сред които "Глътнах петнайсет бири и пак ми се виждаш грозна".

Джър Уейн младши е приятелят на първата кукла-хулиганка - бременната говореща Търлийн, която се продава от миналата година в САЩ за 32,95 щатски долара.

www.nushostattoo.com

Категория: Изкуство
Прочетен: 1491 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6395463
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!