Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6388832 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от 21.02.2007 г.
Хората се опитват от незапомнени времена да придадат на усмивката си съкопеценен блясък. Заможните граждани в дремните цивилизации с удоволствие използвали сапфири, рубини, изумруди и други благородни камъни, въпреки че не винаги това било добре за зъбите.

Съвременните зъбни декорации не вредят на емайла. Тази мода се заражда в Германия и волно се разпространява в цяла Европа.

„Пиърсинг за зъби”, така на шега стоматолозите наричат новото модно увлечение за декориране на зъбите със бижута от злато, брилянти и кристали Swarovski.

Икуствен брилянт (скайс), проблясващ във всички цветове на дъгата подчертава белотата на зъбите и придава оригиналност на усмивката.

Истината е, че за разлика от обикновения пиърсинг, при който човек пробива собствената си кожа на най-необичайни места и поставя там обици, поставянето на скайс не предизвиква неприятно усещане и няма вредни постледствия. 

image

Ако впоследствие решите да свалите украшението, това ще бъде напарвено бързо, без да се нарушава целостта на зъба. Скайс също така може да се поставя и на деца, като с това те се стимулират да поддържат зъбите си красиви.

Скайс са създадени специално за украсяването на зъби – те са плоски и малки. Различните форми и размери позволяват постоянно да променяте имиджа си, като неотлъчно следвате модата и винаги да бъдете в центъра на вниманието.

Поставянето на скайс се извършва с помощта на специално лепило, за да не се повреди емайла. Те са плоски и това позволява около тях да не се задържа храна и да не се нараняват устните.

Ако се ползва акуратно, може да се задържи година-две, като не предизвиква дискомфорт през този период.

Скайс може да се монтира и на изкуствена коронка, на място, където емайла е засегнат, и да прикрие пигментно петно.

Процедурата е абсолютно безболезнена и трае около 10 минути. Всички процедури по поставянето обаче трябва да се извършат от специалист. Той обработва повърхността на зъба със специални инструменти, изчмиства го и по подсушава идеално и едва тогава пристъпва към поставянето на бижуто.

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 6855 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 17.10.2007 15:13

Пиърсинг в окото е последният писък на модата в Холандия и е на път да измести разпространените пиърсинг и татуировки. Украшението е от специален материал, имитиращ платина, и се инкрустира на очната ябълка. Операцията продължава 15 минути и се прави с местна упойка. Струва от 500 до 1000 евро. Новото украшение е изобретено в Института за очна хирургия в Ротердам.

image

"Според мен това е по-фина процедура от пиърсинга. Това е забавна и в същото време много интимна вещ", твърди офталмологът Герит Мелес.

www.nushostattoo.com

Категория: Изкуство
Прочетен: 6846 Коментари: 5 Гласове: 0
Последна промяна: 17.10.2007 15:12
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6388832
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!