Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6388235 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от 03.03.2007 г.

Зажаднелите за поредната бира англичани получават още едно разнообразно предложение от пъб в Солихъл, централна Англия. Барът „Дъ Харвестър“(„Жътварят“) отскоро е въвел като допълнителна услуга към менюто си възможността клиентите да бъдат татуирани.

В специална зала вътре в бара татуисти ще могат да шарят телата на желаещите, а накрая ще могат да поливат сполучливата рисунка с промишлени количество бира. 

image

Идеята за подобна инициатива е на Фил Джоунс, собственик и татуист в заведението. „Това се приема страхотно от „пиячите“ тук – вече имаме десетки клиенти, а още повече са заявили желание за бъдеща татуировка“, казва Джоунс и допълва, че най-желани в бара са рисунките с келтски мотиви, портретите и плетениците.

„Хрумването на Фил е чудесно – хората идват тук заради добрите артисти и докато чакат своя ред, пият по няколко бири и хапват по нещо. От друга страна, хора, които не са дошли заради татуировките, сядат на бара, виждат нашарените тела на другите клиенти и решават също да се татуират. Така всички сме доволни.“, казва един от барманите в заведението. 

image

Тази инициатива е съвсем нормална в централната част на Острова – там пъбовете са в непрестанна борба помежду си и иновациите са част от конкуренцията. Сред другите предложения на местни кръчми са здравните прегледи за срамежливи мъже и църковните услуги около бара.

www.nushostattoo.com

Категория: Изкуство
Прочетен: 1348 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 03.03.2007 14:37
Кали отново поднесе изненада. Този път певицата с име на богиня си направи уникална татуировка. Мястото е... вижте сами

Татуировката представлява образ на героиня от гръцката митология – Горгона Медуза. Тя е известна с това, че погледът й вкаменява! Била е изключително красива, като вместо коса на главата и имало кълбо от змии. Приема се като символ на женската агресивност и красота, а моряците са поставяли нейно подобие на носа на кораба си, за да ги отбранява и защитава.

image

Именно образ на Горгона Медуза има вече татуиран Кали, като размерите са: 20 см. ширина и 10 см. дължина. Направата продължила над 10 часа, като са използвани 4 цвята.

Защо точно Горгона Медуза? Изборът и е свързан не само със страстта на Кали към гръцката митология, но и със справедливия характер на изпълнителката. Вкаменяващият поглед на гръцката героиня може да се приеме като оръжие по предназначение, символ на справедливостта. Каквото усещане има и Кали за себе си и своите разбирания за доброто и злото.

Любопитното е, че при разположението на атрактивната рисунка е имало специално съобразяване, а именно ... Когато Кали е с прашка, тя ще минава точно през очите на Горгона Медуза, за да пази хората около певицата от ... вкаменяване :)

Изпълнителката е категорична, че това няма да е последната й татуировка, тъй като тя е голям фен на татутата.
 

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 4390 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 17.10.2007 15:16
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6388235
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!