Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6396707 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от 08.03.2007 г.

Секс символът Анна Курникова изненада неприятно фотографите в Мелбърн, които, инструктирани по информация от жълтите таблоиди, очакваха да щракнат любопитна татуировка на гърба й. Оказа се, че на разголеното над таза място присъства само кръпка. Предположенията са, че тя е върху прясно поставена или изтрита татуировка с името или инициалите на любимия мъж на Анна.

image

"Няма никаква татуировка. Просто си разраних това място от поличката и сега не искам то да бъде излагано на горещото слънце тук", обясни Курникова.

www.nushostattoo.com

Категория: Изкуство
Прочетен: 5163 Коментари: 2 Гласове: 0
Navel Piercing Video -  Пробиване на пъп - видео

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 3231 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 08.03.2007 11:58
Все повече млади хора предизвикват вниманието към себе си, като слагат татуировки. Събират погледи по улици и плажове с изобразени върху тялото различни фигури – дракони, цветя, сърца и какво ли още не.

image

Според специалисти лятото не е най-подходящият сезон за татуиране. Добре е това да направите през зимата или пролетта, когато кожата е най-здрава. Има и друг проблем – три месеца татуировката не бива да се излага на слънце.

imageЗатова моят съвет е да използвате временни татуировки за лятото. Те просто се лепят върху шията, рамото или глезена. Такива може да си купите почти от всяка будка за вестници. Най-хубавото е, че когато Ви писне, имате възможност да я махнете.

Момичетата може да изберат нещо по-нежно – цвете, слънце или пък сърце. Модни са и едноцветните гривни. За момчетата подходящи са дракони или някакви символи.

image

Временна татуировка може да се постави и по друг начин. За целта се ползва шаблон, четка или спрей. Преди да почнете рисуването, мястото върху кожата се почиства със спрей. Шаблонът на татуировката добре прилепва към тялото и върху него се нанася боята. След това шаблонът се маха и остава само изрисуваното с боята.

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 20016 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 08.03.2007 11:10
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6396707
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!