Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6397330 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от 25.04.2007 г.
imageНай-срещаният пиърсинг на езика е този, минаващ през центъра му. Поставянето на този пиърсинг е много по-сложно от други, защото, както всички би трябвало да знаят, езика е мускул, а също така и през него минават вени и нерви и ако те бъдат засегнати, може да се стигне до фатални последици. 

За да избегнете този риск, ПРОБИВАЙТЕ СЕ ВИНАГИ ПРИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В СТУДИА ЗА ПИЪРСИНГ. 

Напълно заздравява за: от 4 до 6 седмици  

imageНе забравяйте, че ако сте решили да си пробивате езика, болката не трябва да ви стряска, защото тя е временна и напълно нормална. Нормално е също многото отделяне на слюнка и фъфленето в първите 1-2 седмици, това се дължи най-често на дългата обица, която след заздравяването може да бъде сменена с по-къса. Подуването също е нормално, просто така реагира езика. Храненето в началото е трудно, но с времето всичко се оправя.  

Грижи 

Пиърсингът заздравява напълно за 4-6 седмици. Грижата е малко по-сложна от необходимата за останалите видове пиърсинг, защото през него минава всичко което попадне в устата ви, включително храна и пушек. Затова се препоръчва в периода на заздравяване да не се пие алкохол, да не се пуши и да не се прави орална любов. Задължително е използването на противовъзпалително медикаменти, като например Sandrin и Biodent.  

Frenulum
 
imageНапоследък разпространен стана и пиърсингът, намиращ се на юздичката под езика (френулум). При него, както и при всички пиърсинги, намиращи се в устната кухина, в периода на заздравяване е задължително промиването с противовъзпалителни медикаменти. Алкохол МОЖЕ да се пие. Болката е по-малка от тази на езика, бързо отминава. Обиците, които се използват, са барбели, подкови и халки - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО извити, за да се намали напрежението, което оказва щифтът на кожата.
 Напълно заздравява за: от 4 до 6 седмици  

Други 

хоризонтален пиърсинг на езика; флеш на езика (stretched); повърхностен (surface)

image

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 97157 Коментари: 103 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6397330
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!