Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6388629 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от 17.07.2008 г.
imageЕдин от най-посещаваните фен-сайтове на Metallica, Encyclopedia Metallica, публикува информацията (още непотвърдена официално), че музикантите подготвят фотоалбум с татуировки, посветени на групата и всичко, свързано с нея.

“Имах късмета да попадна на сцената на концерта им в Чикаго, пише Аарън Търман, един от активистите на сайта.

Джеймс Хетфийлд подтвърди, че Metallica са готвят за издаване книга с татуировки и тя ще бъде издадена съвсем скоро. Докато стояхме зад сцената, на хората с най-готини татуировки дори им предлагаха да се снимат за албума.”


www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 3162 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 17.07.2008 13:22
image

Плесио представи услугата Tattoome, даваща възможност на всеки да персонализира своя лаптоп със специална татуировка (специално фолио) по свой вкус. Tattoome се произвежда от специално самозалепващо се и водоустойчиво cast PVC фолио на 3M със снимка или картинка по ваш избор.


Фолиото е напълно сигурно за преносимите компютри, тъй като не предизвиква абсолютно никакви повреди нито при залепването на татуировката, която сте избрали, нито при отстраняването й.

Единственото условие за използваната картинка, е да с достатъчно голям размер (минимум 3.2 МР) и да не изобразява обидни антирасови или антирелигиозни послания.

В момента, услугата tattoome се предлага за лаптопи Turbo-X или други, като важно условие е по капака на лаптопа да няма издадени части или лога, които да пречат на доброто прилягане на фолиото.

Поставянето и отлепянето става бързо, като премахването на татуировката можете да направите и сами.

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 2930 Коментари: 1 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6388629
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!