Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6385718 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от Август, 2007 г.
image

Местата за татуировки са на европейско ниво, цените - също

В София вече си има популярни oldschool и newschool артисти, пръснати в десетки студия. Родиха се добри и школувани художници, избрали човешкото тяло за свое платно. Създадоха се добри професионални студия, където култът към бодиарта достига нивото в Европа и останалия свят. Добре дощли в света на татуировките - нещо средно между изкуство и наука.

Отскоро "татусите" като че ли се отърсиха и от неприятната обвивка на "сезонна мода". В морето от нежни пеперуди по фините кръстчета на дамите и орли и тигри по мъжките ръце, татуировките вече не могат да шашнат бабите ви. И това е добре.

"Моко" (в готик-магазин "Горгон" на "Неофит Рилски"), "Инк Брадърс" (на "Граф Игнатиев" до "Попа"), "Моника" (също на "Графа", срещу 6-то училище), "Кравай" (до НДК), "Инки Драгън" (на "Хаджи Димитър"10), "Свик" (на "Славянска" до костницата на Батенберг) са само някои от имената на добрите места в центъра, където можете да увековечите някой важен за вас период от живота или просто да се понашарите и понадупчите за удоволствие.

от www.tattoosyndrome.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 5620 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 10.08.2007 14:00
09.08.2007 18:05 - Без коментар...
Оставям коментарите на Вас.......

image

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 3422 Коментари: 3 Гласове: 0
image

Дори временните татуировки, които могат да бъдат измити, не са полезни за кожата, предупредиха специалисти от Националната медикаментозна служба на Португалия. Според мнението на португалските специалисти, което се споделя и от френските им колеги, татутата могат да причинят сериозни здравни проблеми, съобщи ИТАР-ТАСС.

Временните татуировки могат да предизвикат тежки алергични реакции, се казва в изявление, разпространено от службата. Понякога се стига до хоспитализация.

Има случаи, при които няколко дни или седмица, след като бъдат направени рисунките, по кожата се образува екзема.

Най-често до такава реакция води татуировката с черен цвят. Според специалистите това се дължи на парафениленодиамина - химическа субстанция в състава на боята, която е разрешена за използване само в някои козметични продукти, при това в много строго дозирани количества.

от www.tattoosyndrome.com

Категория: Изкуство
Прочетен: 3011 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 09.08.2007 16:32
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6385718
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!