Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за татуировки, бодиарт, пиърсинг и модификации върху човешко тяло...
Автор: tattoo Категория: Изкуство
Прочетен: 6385721 Постинги: 520 Коментари: 1324
Постинги в блога от Септември, 2008 г.
imageВ чест на Летните олимпийските игри 30-годишният китайски водач на рикша Сун Динго си направи 36 татуировки по цялото тяло и се издокара със специална фризура с формата на петте олимпийски кръга.

Най-новата му татуировка е на корема. Тя е с един от официалните девизи на Игрите, който гласи: „Един свят - една мечта”.

Сред другите татуировки на Сун са логото на Пекин 2008 и символите на различните спортни дисциплини, които са част от олимпийското движение.

Ентусиастът е напуснал провинция Чжейцзян в Източен Китай преди 10 месеца с 200 юана (19 евро) в джоба си. Оттогава с рикшата си обикаля страната.

Сун е прекосил 45 града в пет провинции. Местните хора му дават храна и вода. Сун спи на малка кушетка в задната част на рикшата си. Китаецът си води дневник и събира подписи в подкрепа на Олимпиадата.

Изписал е 12 тефтерчета и е събрал 300 000 подписа, които смята да предаде на Организационния комитет на Летните олимпийски игри в Пекин през август тази година.

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 4839 Коментари: 2 Гласове: 0
image

Той е на пет и половина, но вече прави истински татуировки съвсем сам!!! Преди няколко месеца спечели награда за най-млад участник на татуконвенцията в Прага и вече ми се струва, че е наясно какъв ще стане, като порасне.

Тушове, кръв, игли, машинки за татуиране са все неща, с които е свикнал от бебе.


Става въпрос за Теодор, който живее в Прага в едно доста нетрадиционно, поне според възгледите на мнозина, и шарено (или нашарено) семейство. Преместили са се от Бургас преди 10 години и оттогава живеят там. Баща му Мирослав (Тарльо) е един от най-добрите татуировчици в бранша и е истински корифей.

Не се е поколебал да изрисува и жена си Катя, която се е снимала като модел в редица тату списания в Прага. Колоритната двойка отскоро има и второ детенце, което обаче все още не проявява интерес към занаята на баща си вероятно заради крехката възраст (Мая е едва на годинка).


За лятото Теодор беше в Бургас заедно с майка си и сестричката си и вече има направени две татуировки. Едната от тях е върху Стоян Барев - известен бургаски татуист.

-Тео, какви татуировки си правил досега? Какво обичаш да рисуваш най-много?

-Досега съм направил общо 6 татуировки - три робота, едно слънце и два черепа.

Тези дни ще направя още две татуировки. А най-много обичам да рисувам роботи.

-На кого си ги правил?

-На различни приятели на тати.

-А кръвта не те ли притеснява?


-Не, защо да ме притеснява?

www.nushostattoo.com
Категория: Забавление
Прочетен: 6444 Коментари: 3 Гласове: 1
Последна промяна: 30.09.2008 12:46
30.09.2008 12:07 - Miami Ink
image

Един на всеки седем възрастни има татуировка. С увеличаваща се популярност сред обществото, татуировките са се превърнали в част от социалните норми и популярната култура. Но има огромна разлика между красивите, малки цветя и по-сложните и смислени рисунки, които се правят в тази индустрия.


Discovery Travel & Living
отваря магазин в Саут Бийч, за да покаже на зрителите колоритния, болезнен и заинтригуващ свят на изкуството на татуировките. Четирима приятели управляват ателие за татуси, в което живеят, работят и се забавляват. Художниците-майстори са Ейми Джеймс, Крис Нунес, Крис Гарвър и Дарън Брас – те работят заедно, за да популяризират това изкуство.

image

Поредицата ги представя на и извън работното място от сутрин до вечер и проследява техните нощни лудории. Освен това ще обърнем внимание и на историята, която всяка татуировка притежава, причината за съществуването й и специалното отношение на „собственика” й. Клиентите на нашите художници варират от 18-годишни „новобранци” до известни актьори и затворени специалисти.

DOWNLOAD MIAMI INK...

www.nushostattoo.com

Категория: Изкуство
Прочетен: 2999 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 30.09.2008 13:13
image

Американски дерматолози разработиха крем за безболезнено заличаване на татуировки. Той не се нанася върху кожата, а се впръсква в горния слой на епидермиса с помощта на микрошприц.

В течение на няколко седмици действащото вещество на крема привлича мастилото и го изкарва на повърхността на кожата. Затова време върху кожата се образува нещо като коричка от мастило, която след време сама пада.

На мястото на татуировката остава зачервен участък, който дерматолозите препоръчват да се обработва със слънцезащитни кремове.

В резултат, след 3 месеца от татуировката не остава и следа. По мнението на специалистите, употребата на крема е значително по-безопасно от лазерното или хирургическото отстраняване на татуировка, а козметичният резултат е по-добър. При това, производителите обещават, че кремът ще бъде най-евтин от Всички известни средства за заличаване на татуировки.

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193 Коментари: 2 Гласове: 0
image

Може би смятате, че няма никаква манипулация с човешкото тяло, която да може да ви учуди? А какво ще кажете за татуировка на ... очите? Не, не на клепачите, а на наричаното на популярен език «бяло» на очите.


И наистина има хора, които си правят такива татуировки
Заедно с приятелите си Пол и Джош, Шенън Ларат — основател и собственик на сайта, посветен на измененията на човешкото тяло Bmezine.com, е преминал през тази процедура само преди месец. Макар и вече да е правил доста и все забележими неща с тялото си, Шенън си признава, че му е трябвало време преди да се реши на това ново предизвикателство.

imageТой разказва, че са приложили «много прост и нискотехнологичен подход». Докато въвеждали пигмента (същият като за обикновените татуировки) в очната му ябълка, държали окото му било в отворено състояние с помощта на палеца и показалеца.

«Ние въвеждаме пигмента в повърхностния слой на окото с помощта на спринцовка, което, доколкото ми е известно, не е правено никога – нито с медицинска, нито с козметична цел».

Въпреки че звучи доста опасно, Шенън е твърдо уверен, че това не е така: «Окото е много яко нещо. В него може да напъхате каквото ви хрумне. Направено е така, че да е справя с всякакви замърсявания, които попадат в него».

В търсене на информация за тази процедура, той попаднал на документи, касаещи края на 19 век, когато тя била прилагана като корекционна при хора с лошо зрение, а след това и като козметична – с цел промяна на цвета на очите.

«Това е един от най-старите видове татуировки», казва Шенън. «Има запазени медицински рапорти и всички те са положителни. Фактически, в тях се казва, че е по-безопасно дори и от обичайните татуировки. Именно затова се почувствахме достатъчно уверени за да опитаме — помислихме си, че щом са успели да го направят безпроблемно през 1900 г., ние също ще можем».

image

Това често се прави при незрящи очи.

«Но ние сме първите, които направиха това със зрящи очи. Засега всичко е в стадий на експериментиране, особено що се касае до метода на впръскване на пигмента», казва Шенън. Той планира да придаде на своята татуировка завършен вид като си направи още няколко инжекции, а после да продължи и с другото око.

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 14316 Коментари: 4 Гласове: 0

image

В казармата лично аз съм нарисувал Бийтълс по гърбовете на поне десетима от батареята. Шаржове на Бийтълс, искам да кажа. Преди това в гимназията ми беше скучно, особено по химия, и по цели часове си рисувах шаржовете на четиримата. В оная година, шейсет и седма (мисля, че беше последната от шумното и пъстро време на една измамна невинност), все още имаше матури по повечето важни според властта учебни предмети и другарката, забравих й името, химичката, ме остави на матура, и то за края на лятото или началото на есента. Въобще не й се разсърдих.

imageПосле в казармата продължих да си рисувам шаржовете на Бийтълс в часовете по нещо, което наричаха политическа подготовка.

В един такъв час по политическа подготовката батарейният каза, че българският войник никога не бил отстъпвал. Войската - да, войникът - никога. Ако в същия момент не доизкусурявах скосените очи на Пол Макартни, сто на сто щях да се изсмея, само че аз правех точно това и не се изсмях. Другите заничаха в нашарените ми тетрадки с карирани листа, цъкаха завистливо и ето че първо един, после друг, после трети решиха да си татуират точно това на гърба - Бийтълс.

Общо накрая станаха десет. Първо им ги рисувах с химическия молив на старшината, а после те си татуираха рисунките по моите контури, но как го правеха, как точно се дупчеха и с какво - това вече не знам, защото така и не посмях да ида да гледам: сигурен бях, че ще припадна. Май използваха губерки. Викаха ми, че нямало страшно, защото ги обгаряли старателно. Наистина не знам. Инак те бяха момчета от някакви разпръснати из габровския балкан села и кой точно ги беше запалил по Бийтълс - никога не разбрах. Но не съм ги и питал, разбира се.

image

Всичките бяха механик-водачи - тъй им викаха на ония, дето караха тежките верижни машини. Поне половината от тях бяха изкарали преди казармата по десетина месеца военни шофьорски школи, където бяха влезли с радост, понеже това за тях било идеалният начин да се измъкнат от село. Трима или четирима бяха завършили насам-натам техникуми за трактористи, а един след това дойде да учи в багеристкото училище в Ямбол. Беше странен човек.

Той в казармата, където и да бяхме, всеки ден пишеше по две писма; като ги пъхнеше в пликовете и като ги залепеше, сядаше отгоре им. Половин час ги оставяше под себе си и накрая пликовете се оказваха без нито една бръчка по ръба на залепеното... Беше страхотен китарист, но мисля, че не знаеше това: през лятото на шейсет и девета някой домъкна след отпуската "Белия албум" в поделението и още след първото слушане той небрежно изсвири цялото соло от While My Guitar Gently Weeps. Има такава песен там, While My Guitar Gently Weeps... После се изкиска и го повтори като ръченица, след което захвърли китарата на другото легло, обърна ни гръб и заспа отведнаж. Не знам защо го помня това.

imageТъй или иначе в казармата бях от октомври шейсет и седма до септември шейсет и девета, а пък много преди това, през шейсет и втора ме пратиха на пионерски лагер в Полша и там преводачката ни имаше ей тука, на лявата ръка, на пет-шест пръста над китката, татуиран номер. От концлагера.

Била в концлагер и номерът още си й стоеше. Тези хора май нарочно не си ги махат номерата от концлагерите. Изглеждаше ми много стара, пък сега, като си правя сметката, най-много да е била на четирсет. Инак беше мъничка, тънка; беше руса, естествено, както и страшно сериозна и с очила; приличаше (извинявайте за простотията) на врабче.

После нали дойде десети ноември и тука отвориха ателие за татуировки. Отваряха навсякъде - отвориха и тук. Ателиета за татуировки, лавки за дюнер и игрални зали с фалшиви машини. И тогава един тип от махалата отиде и си татуира рана от куршум върху слепоочието и отделно кръв от прерязани вени на китката - съвсем като истинска, да му се не види. Умираше да се прави на пич.

Ходеше със значки на комсомола и седесето, закачени отпред на ципа на джинсите, а като го питаха тия значки защо са му закачени там, той викаше: "Защото да го духат и едните, и другите." Изглежда го намираше за много смешно. А иначе ония татуировки не бяха истински, можеха да се мият и той скоро ги махна. Разбира се, махна и значките от панталона; почна някаква фирма, но деветдесет и шеста фалира.

Обаче преди две или три години една позната направи друго. Обръсна се между краката, а после си татуира на същото място там долу едно прелестно, нежно и срамежливо окосмяване с цвят на стара мед и орех. Показа ми го - в тогавашната си невинност тя го показа на мнозина. Беше изкусно произведение на този вид изкуство, татуировката й, но после истинските й женски косъмчета започнали да поникват все по-често, като ставали все по-гъсти и по-груби и постоянно скривали изящната рисунка...

image

Един ден в кафенето на ъгъла ми каза нервно, че се бръснела, че се епилирала, но те не изчезвали, ако съм разбирал какво искала да каже. Не знам, но ми се стори, че ме обвинява за нещо; бъркам, вероятно, само че така и не посмях да я погледна в очите. Наоколо се извръщаха да ни стрелкат отмъстително, а тя по едно време махна с ръка, изсъска: "Какви сте такива хора това вие, мъжете! Не е честно, в края на краищата!" - стана рязко, прекоси с яд цялото онова потънало в пушек заведение, тласна яростно вратата и после потъна в мътилката на една дрипава ноемврийска мъгла.

Наистина нямам представа как е завършила онази безмилостна битка между същинската природа на жената - от една страна - и нейното желание да е красива по някакъв различен начин - от друга.

Онова кафене вече го няма. Продадоха го или нещо такова и сега там има клон на някаква банка, не съм поглеждал каква.

www.nushostattoo.com

Категория: Изкуство
Прочетен: 4012 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 30.09.2008 11:26

image

Меган Фокс отвърна на критиците, които нарекоха татуировките й "безвкусни" - и се закани да покрие цялото си тяло с рисунки, само за да ги ядоса.

imageАктрисата, която бе обявена за най-секси жена на планетата от FHM, и е писнало от хора, които я гледат пренебрежително заради 9-те й татуоривки.

22-годишната звезда от "Трансформърс" е категорична "Всички, които не харесват тауировки са задръстени. Хората, които не са ми фенове, винаги се захващат за тях и обявяват, че са кич, а аз нямам вкус. Това е лудост!

В момента сме 2008, не 1950. Татуировките не са само за моряци. Щом ми харесват, ще ги нося."

www.nushostattoo.com

Категория: Изкуство
Прочетен: 2683 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 21.09.2008 17:34

imageВокалистът на „Good Charlotte” Бенджи Мадън смята да си татуира любимата Парис Хилтън на ръката, където и без друго няма кой знае колко останало място.

Богатата девойка е впечатлена от жеста, но се оплака, че гаджето и забранило да последва примера му : „Той ще си ме татуира, но ми забранява да направя същото. Не харесва момичета с татуировки. Мисли, че така изглеждам по-чиста”, разказва прекрасната блондинка.

www.nushostattoo.com

Категория: Изкуство
Прочетен: 1344 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 04.09.2008 19:57

imageЗвездата на „Ман честър Юнайтед” Уейн Руни се завърна от медения си месец със слънчев загар и чисто нова татуировка на ръката.

Футболистът показа новата си придобивка вчера в Чешир – надписът „Just Enough Education To Perform”, който е всъщност заглавието на третия албум на бандата „Стереофоникс”, чиито фен очевидно е Руни.

Уелските музиканти свириха и на сватбата на 22-годишния симпатияга и любимата му Колийн миналия месец.

Руни има вече няколко татуса по тялото, сред които рисунка на келтски кръст и надпис с името на възлюбената му.

www.nushostattoo.com

Категория: Изкуство
Прочетен: 5471 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 04.09.2008 19:52
imageДжордж Майкъл направи татуировка с инициали на пениса си, предаде в. “Sun”.

Все още не е ясно чии са инициалите , но изданието предполага, че принадлежат или на някой от предишните любовници на певеца, или на настоящия му любим – галериста Кени Гос.

Неотдавна пък се зашумя около слуха, че кипърецът бил болен от СПИН. Той беше отменил редица свои концерти и не се появяваше дълго по никакви светски събития.

www.nushostattoo.com

Категория: Изкуство
Прочетен: 2156 Коментари: 0 Гласове: 0

imageПреди да се качи на хеликоптера в Монако със синовете си Мадокс и Пакс, Брад Пит демонстрира на присъстващите новата си татуировка, представляваща загадъчни графики на кръста на звездата.

Вестник “Мейл” се пошегува с новината за новата татуировка на Пит с предположението, че най-вероятно изображението е опростена на карта на дигите в Ню Орлиънс, които бяха разрушени от урагана Катрина през 2005 г.

Друга пък (но онлайн) медия направи смел колаж, където новата придобивка на Брад удивително напомня на част от популярната игра “Супер Марио”.

Брад Пит има още няколко татуировки, но е много далече от бройката на Анджелина.

www.nushostattoo.com

Категория: Изкуство
Прочетен: 2212 Коментари: 0 Гласове: 0
imageБившата приятелка на Кристиано Роналдо Нереида Гаярдо бе забелязана с нова татуировка на плажовете в Ибиса. Изглежда 24-годишната хубавица си е запазила спомен от футболиста, като е татуирала инициалите му на дясната си китка.

Наскоро португалският техничар я заряза, след като не одобряваше похотливите й изяви и пикантните подробности от миналото й.

Междувременно Роналдо бе забелязан с чисто ново черно Ферари на път към физиотерапевта си в Лисабон, където се възстановява от операция на глезена.


На дясната китка на Нереида, ясно се виждат инициалите на Кристияно Роналдо (CR).

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 1526 Коментари: 0 Гласове: 0
imageШвейцарец продаде татуировката на гърба си за 150 хиляди $, съобщи АФП.

Сделката, извършена от музиканта Тим Щайнер, е уникална според организаторите от галерията De Pury et Luxembourg.

Новият притежател, германец, има право по договор да излага на показ татуировката заедно с носителя й три пъти годишно.

След смъртта на 31-годишният в момента музикант, татуировката трябва да бъде отделена от тялото му и предадена на законния владетел, като става част от имуществото му.

Татусът изобразява Мадона, над която е надвиснала мъртвешка глава, нарисуван е от знаменития белгийски художник Уим Делвой, който също ще получи процент от уникалната сделка.

www.nushostattoo.com
Категория: Изкуство
Прочетен: 1984 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6385721
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!