Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2007 14:35 - Татуировките влизат в менюто на пъб в Англия - nushostattoo.com
Автор: tattoo Категория: Изкуство   
Прочетен: 1350 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.03.2007 14:37


Зажаднелите за поредната бира англичани получават още едно разнообразно предложение от пъб в Солихъл, централна Англия. Барът „Дъ Харвестър“(„Жътварят“) отскоро е въвел като допълнителна услуга към менюто си възможността клиентите да бъдат татуирани.

В специална зала вътре в бара татуисти ще могат да шарят телата на желаещите, а накрая ще могат да поливат сполучливата рисунка с промишлени количество бира. 

image

Идеята за подобна инициатива е на Фил Джоунс, собственик и татуист в заведението. „Това се приема страхотно от „пиячите“ тук – вече имаме десетки клиенти, а още повече са заявили желание за бъдеща татуировка“, казва Джоунс и допълва, че най-желани в бара са рисунките с келтски мотиви, портретите и плетениците.

„Хрумването на Фил е чудесно – хората идват тук заради добрите артисти и докато чакат своя ред, пият по няколко бири и хапват по нещо. От друга страна, хора, които не са дошли заради татуировките, сядат на бара, виждат нашарените тела на другите клиенти и решават също да се татуират. Така всички сме доволни.“, казва един от барманите в заведението. 

image

Тази инициатива е съвсем нормална в централната част на Острова – там пъбовете са в непрестанна борба помежду си и иновациите са част от конкуренцията. Сред другите предложения на местни кръчми са здравните прегледи за срамежливи мъже и църковните услуги около бара.

www.nushostattoo.com



Тагове:   англия,   менюто,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6395374
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!