Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2007 17:17 - Футболните татуировки - nushostattoo.com
Автор: tattoo Категория: Изкуство   
Прочетен: 12141 Коментари: 0 Гласове:
0



Най-известен сред футболистите е безспорно капитанът на английския национален отбор Дейвид Бекъм със своите шест татуировки: имената на трите му деца (Бруклин, Ромео и Крус) и на съпругата му Виктория на мишниците, послание на езика хинди и крилат кръст на врата. 

image

Под името на Виктория е татуирана фраза на латински "At Amem et Foveam", която означава "Тези, които обичам и обожавам". На ръката си Бекъм е татуирал и своя любим номер 7 (когато бе в Манчестър Юнайтед и е в английския национален отбор) с римски цифри "Vтт", заобиколен от латинския израз "Perfectio in Spirotu".

"По този начин аз нося децата си не само в сърцето си, когато не съм си у дома, обяснява Дейвид Бекъм своите татуировки. Аз имам и ангел-хранител (крилатият кръст на врата - б. на пр), който се грижи за децата ми. Моят баща имаше три татуировки и аз мислех за тези неща още когато бях малък".

Аржентинският полузащитник Лучо Гонсалес носи по тялото си десет странни татуировки, като се почне от автограф на Диего Марадона и се стигне до името на съпругата му (Памела) и идеограма на китайски език, минавайки през молитва, татуирана на левия му крак, и Исус на десния крак, без да се забравят инициалите на семейството му.

Аржентинският защитник Фабрисио Колочини също е татуирал имената на членовете на своето семейство, включително и на починалата си майка, чийто образ е изрисуван на гърдите му в близост до сърцето. Левият защитник на испанците Серхио Рамос е написал имената на своите родители на китките си, а един огромен вампир декорира гърба му.

Неговият сънародник Фернандо Торес, явно подражавайки на Дейвид Бекъм, е изписал фраза на индийски език на мишницата си. Семейството, религията: бразилският нападател Адриано има цяло послание по дължината на дясната си ръка, молитвата е: "Христос живее с мен, Христос е с мен, аз нося Христос в себе си, никой нищо не може да ми направи".

Сръбският нападател Матея Кежман пък просто е татуирал Исус Христос на дясната си мишница. Мотивите по кожата на английския нападател Уейн Руни са по-оригинални: келтски кръст и думата " then" (тогава) на гърба. Приятел на Руни пък си е татуирал "ОК" на гърба си и когато двамата близки "авери" се съблекат и доближат гърбовете си, се появява фразата "ОК, then" (добре, тогава).

Еквадорецът Иван "Сайдърмен" Кавиедес е татуирал на дясната си ръка предупреждение на английски език: "Ако вие не ме познавате, не ме съдете". Капитанът на украинците Андрий Шевченко разхожда един дракон на рамото си, а на корема на шведския полузащитник Фреди Люнгберг си почива един тигър. . .

www.nushostattoo.com




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6388644
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!