Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2007 10:50 - Пиърсинг на зърната - nushostattoo.com
Автор: tattoo Категория: Изкуство   
Прочетен: 10747 Коментари: 3 Гласове:
0



Пробиването 

imageПробиване - то става само с игла за пиърсинг (и абокатът върши същата работа), и в никакъв случай пистолет. Това е един доста болезнен пиърсинг, затова се подгответе добре:) Пробиването и поставяне на обицата става за секунди.  









Заздравяване
 

imageЗаздравяване - процесът на заздравяване не отнема повече от 3-4 месеца при правилни грижи.Всъщност, хората с малки гърди обикновено имат по-малко проблеми при заздравяването, отколкото тези с по-големи и тежки.
Ако зърното е подуто след пробиването, сложете лед, за да го успокоите. Почистването е желателно да става с разтвор от морска сол и вода (на половин литър вода - 1-2 ч.л. морскасол) , или физиологичен разтвор, купен от аптеката. В началото може да ползвате и малко антибиотик, но не прекалявайте - може да получите алергична реакция.  

Отхвърляне 

imageОтхвърляне - зърното има достатъчно тъкан, която може да осигури задържане на обицата. Но това не значи, че пиърсингът съвсем не може да бъде отхвърлен - особено ако не е направен добре. Ако обицата е прекалено тънка, или пиърсингът не е направен достатъчно надълбоко - това носи риск от отхвърляне. Ако имате алергия към метала, от който е направена обицата, тя също може да бъде "изплюта" от тялото. Ако имате проблеми с инфекции, или прекалено много докосвате/дърпате обицата, също. Всъщност, тези правила важат почти за всеки вид пиърсинг.  

Сутиен? 

imageСъс или без сутиен? - някои жени се чувстват по - добре, носейки сутиен и през заздравителния период, някои дори спят с него. Но най-важното е да не допускате да се събира влага около пиърсинга, включително и пот.






www.nushostattoo.com



Гласувай:
0



1. анонимен - artemida
28.04.2007 14:22
a vus6tnost pri spazvane na dobra higiena vuzmojni li sa lo6i posledstviq?spomenaha mi 4e ima veroqtnost da spre razteja na gurdite i pri bremennost da se polu4at uslojneniq.tova taka li e?
цитирай
2. tattoo - re:artemida
29.04.2007 13:10
Няма проблем със растежа на гърдите :) това са "градски легенди". Обаче има запушване на млечните канали ( за жените )
цитирай
3. анонимен - а за отстрани за зърното ще може ли малко информация
01.04.2009 14:53
там с какво се маже как се поставя?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6395166
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!