Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2007 13:25 - Готик стил
Автор: tattoo Категория: Изкуство   
Прочетен: 6654 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.10.2007 13:31


image

ГОТИК ТАТУИРОВКИ


imageГотик татуировките представляват едно от най-причудливите и интересни изкуства днес. Животът на всеки един гот е толкова индивидуален, че няма строго определен стандарт за дизайн на татуировка. Най-популярните дизайни за готик татуировки са пентаграми, кръстове, египетски кръстове. Много популярни са татуировките, използващи стари готически шрифтове.

Повечето хора, които са нещастни със своите татуировки, са си ги направили, когато са били подвластни на емоцията и момента. Затова е много важно да се премисли задълбочено какво изображение да се избере. Съществуват множество творци на татуировки, които притежават албуми с голям набор от дизайни.

Важно е и да се говори с хората, които правят татуировките, защото те могат да дадат добър съвет какво е хубаво да се избере и на какво място да се постави.

ГОТИК СИМВОЛИ

imageГотите обичат да носят както сребърни, така и метални накити и бижута в символни форми, които се превръщат в неизменна част от тяхното облекло. Много често представителите на готик субкултурата са обкичени от горе до долу с множество накити и символи.

Хората отстрани започват да ги възприемат буквално. Но просто защото готите са обкичени от горе до долу със символи не означава, че те са Сатанисти. Те носят символи, но най-вече за да шокират околните или просто, за да създадат желан ефект.

www.nushostattoo.com


Тагове:   стил,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6394934
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!