Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2007 13:44 - Гепи я...за татуировката
Автор: tattoo Категория: Изкуство   
Прочетен: 7858 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 27.11.2007 14:42


Доста ТЪПА статия директно COPY/PASTE от tialoto.bg

СМЕХ.....СМЕХ..Публикуваме  това, за да  видите как НЕ трябва да се  пишат статии по въпроси които не разбирате...

image

И така, както ви обещахме, продължаваме с уроците по разкодиране на мацките. Имаме предвид да разбереш какво искат, макар че това си е истинска научна фантастика, но е осъществимо.

Хубавото е, че може да им влезеш под кожата като внимателно разчиташ различни знаци по тях – в поведението и външния вид. Започнахме уроците по декодиране с косата, в смисъл по прическите и дължината и разни ей такива.

Сега наред са татуировките. И забележете – не какво си e татуирала, а къде си го е татуирала. Може да си е изографисала и прострелян язовец с корона – няма значение, важно е къде си го е сложила.

За разлика от мъжете, жените мисля доста къде си го слагат (татуто имамe предвид), така че мястото на нейната татуировка има огромно значение за нейното тънко подсъзнание. Така твърдят колегите от списание MF, така твърдим и ние, така че заедно впрегнахме сили да разгадаваме татуираните мацки.


Отпред на хълбока


imageСещате се, нали това тези татуировки отпред, които лъсват лятото, когато жените сложат секси дрешките. Имаме предвид тези секси дрешки, които разкриват талиите и чат пат при сядане и цялата същност на прашките им (ако имат такива).

Какво означава: „Каквото виждаш, това и ще получиш“.Щом си е сложила татуировка там, значи не се притеснява от белези, разни стрии, от гравитацията – абе мъжко момиче е и не се превзема. Тоест, това е идеалната мацка за необвързваща връзка, без много проблеми, пищене, лигавщини и „миличко, купи ми това телефонче за да си бърборкам с тебе, малко меченце...“ бла, бла.

Отбележете и нещо много важно. Ако си е направила татуировката така, че половината да е на хълбока й, а другата половина да се скрива на топло под бикините, значи сте ударили десетката. Бинго, както се казва. Това е вашата мацка, която винаги ще ви позволи да видите още и още.


Цялата ръка


imageКакво означава: Тази мацка е много сериозно запалена по татуировките. Няма да я видите да бачка в офис. Със сигурност прави нещо много странно, има ексцентрични приятели и си пада по пиърсинга.

Тя ще те научи на много нови неща. Направо ще си прегризеш вените от кеф с подобна експериментаторка.





Отзад на кръста


imageКакво означава: Тези татуровки там отзад винаги са смятани за едни такива мръснишки. Да, ама не.

Обикновено тези татуировки се правят след много брутална раздяла или заради липса на преценка (примерно обектът се напива жестоко и цъфва със задно украшение).

Обикновено тези дами са малко заблудени. Може да й скочиш, но не очаквай нещо кой знае какво. Мисионерска, изгасени лампи, почти никаква фантазия.


На гърба


imageКакво означава: Ето, ето, стигнахме до коварната истина. Тези мацки са едни истински златотърсачки, както си пее нашият любимец Канйе Уест. Изобретателни са, спор няма, но винаги ще търсят някаква изгода. Дори и да ти позволят кръгче, ще ти струва бая. За повече кръгчета се стягай сериозно със златната мина.



На глезена


imageКакво означава: Татуировка на глезена (или малко над него) изглежда доста изтънчена, една такава, шик. Но да се татуираш там е жестока болка. Ама жестока, така потвърдиха всички тату агенти, които разпитахме. Така че мацката може да изглежда крехко и невинно създание, но си е истинска стоманобетонничка.

Тоест много корава кучка. Общо взето си е момиче-беля. Но ако й влезеш под кожата, определено ще си струва всички неприятности.

www.nushostattoo.com



Гласувай:
0



1. estrella - Аз пък
27.11.2007 13:52
намирам статията за много забавна. С тънка ирония и усмивка. Какво си се наострил толкова?
цитирай
2. tattoo - :(
27.11.2007 13:55
Всеки си хвали стоката....ако разбираш какво имаме в предвид Естрелла...
цитирай
3. nezabravima - ***
27.11.2007 15:19
Хахахахаххаха...
Малеее, аз трябва да съм кучка...ахахах*
Умрех от смех!:)
цитирай
4. rumyrayk - егати,
27.11.2007 22:07
излиза, че съм златотърсачка, и то от цели 9 години (ако дясната плешка я броят изобщо) хаха
От една година вече искам да си направя още една. Обаче все се отлагаха нещата, за мен това е много отговорно и лично решение - като имам нещо такова по кожата, искам да му се радвам и да ми е хубаво до края на живота, а не да съжаля в един момент...

статията е не много, а ултра тъпа - поне въображение да бе проявено, и чувство за хумор....а то - като че писано за некви изперкали)))

много интересен блог.
цитирай
5. kanela - @естрела,
09.12.2007 00:23
статията е сравнително добре написана... то и аз ако трябваше да пиша за двигатели с вътрешно горене сигурно щеше да е пак "много забавно"... -_-
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6388168
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!