Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2009 20:32 - Реставрация на татуировката
Автор: tattoo Категория: Изкуство   
Прочетен: 2856 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Ако татуировката не е направена качествено, след някалко години тя ще избледнее. За да се запази в добро състояние трябва да  се направи реставрация.

Понякога корекции се правят  веднага след оздравяване на кожата.

Възстановяването може да стане не след години, а след няколко седмици, когато рисунката е направена некачествено от неопитен майстор, лошо качество на боите, в неподходяща среда.

Честотата на възстановяване на татуировка, зависи от много факторите -  състояние на клиента (цвета и състоянието на кожата, здравето и възраст), качество на оборудването и боите, които  се прилагат, съответствието с правилата за прилагане и грижи.

Не е необходимо да се изгради цялата татуировка отново, възможно е да се коригират  избледнелите  цветове и  контури. Колкото по-правилно  клиента се грижи  за татуировката си , толкова по-добре  той ще спести време и пари,  за нейната реставрация.

image

Възстановяване на татуировка може да бъде направено както от същия майстор така и от друг. Важното в случаят е майсторът да, че  е квалифициран, да работи в добри условия (спазване на всички правила за хигиена и т.н.).

Тази задача по реставрацията на татуировката е по-лесна от направата и , защото отнема по малко време.Но не си заслужава да попадаме в ръцете на непрофесионалист.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6394971
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!