Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2009 13:48 - Бекъм се фука с нова татуировка
Автор: tattoo Категория: Изкуство   
Прочетен: 3540 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 05.10.2009 14:58


imageДейвид Бекъм очевидно искаше да се изфука с новата си татуировка, показвайки я пред обективите при завръщането си на терена за ЛА Галакси.

Тялото на футболната звезда обаче е в такава голяма степен покрито с мастило, че вероятно само най-наблюдателните фенове са забелязали кръгчето от рози на лявата му ръка.

И както е с повечето негови подлагания на болезнените процедури за разкрасяване, и за тази има романтична причина - всяко цвете символизира година от брака му с неговата съпруга Виктория.

 

Те са скорошна придобивка, тъй като липсваха, когато Бекъм се снима за новата рекламна кампания на италианската модна къща "Емпорио Армани".

Преди време Бекъм разкри, че иска да покрие и двете си ръце с татуировки. Новите рози без съмнение ще помогнат на 34-годишния британец да изпълни целта си.

В началото на годината "Пош Спайс" сподели, че не желае Дейвид продължава да дупчи кожата си. "Тя харесва татуировките му, но се опитва да го спре да си прави нови, защото иска поне малко от кожата му да остане", сподели техен близък.

Дейвид и Виктория Бекъм отпразнуваха 10-годишнината от брака си на 4 юли. Нежната половинка от звездното семейство обаче никак не е очарована от страстта на мъжа си към боди-арта.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6385529
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!