Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2009 20:36 - Николета Лозанова и татуировките
Автор: tattoo Категория: Изкуство   
Прочетен: 15815 Коментари: 3 Гласове:
0



imageПодобно на своя кумир Анджелина Джоли и Николета Лозанова е решила да покрие сексапилното си тяло с множество татуировки, издават нейни приятелки.

Синеоката пловдивчанка има планове за още два нови татуса, които ще изрисуват върху нея, но след като приключи участието й във „ВИП данс”, защото местата щели да се зачервят и леко подуят. Ники обаче все още обмисля текстовете им. Последните две „рисунки” на хубавицата са направени това лято.

Едната краси дясната й предмишница, а другата се намира между китката и лакътя на лявата й ръка. Татуировките са изречения, които са изписани по модерния начин напоследък – калиграфски и са доста по-оригинални от обичайните черепи, лъвове, тигри и т.н.

На дясната предмишница татуировчикът е изписал ръкописно английската фраза – Only God can judge me /Само Господ може да ме съди/. Надписът се намира на същата ръка, на която преди две години в чест на бившия си приятел Ники Михайлов Николета поиска да й изпишат на вътрешната страна на китката Envie moi /Завиждай ми/ на френски език.

Заради новата си любов с Жоро Главата хубавицата е посветила на тях двамата ново четиристишие на лявата си ръка. Какво точно пише, Ники пази в пълна тайна от суеверие, като признава само, че то е част от песен на Пъф Деди, в която се разказва за страст, любов и доверие.


Тагове:   Николета,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - nqma
18.12.2009 14:22
mnogo si qka

цитирай
2. анонимен - niki
15.05.2010 08:59
shte ti skasam dupakta niki na krivo
цитирай
3. анонимен - :)
19.06.2010 14:16
samo da poqsnim,4e nikoleta ne e sas sini ochi ama tova sa podrobnosti hahaha inache e mn qka
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6396332
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!