Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2009 14:06 - За “жигосаната” гимнастичка от ансамбъла ни
Автор: tattoo Категория: Изкуство   
Прочетен: 3916 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.11.2009 14:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Силно татуираните тела изглежда продължават да са на мода у нас, особено сред спортистите.

За футбола, дори няма смисъл да говорим. Оказа се обаче, че и в един от най-консервативните спортове, поне в това отношение – художествената гимнастика, също има момичета, които дръзват да се противопоставят на стереотипа.

Галина Танчева, едната близначка в националния ансамбъл, също е скрила татуировка под трикото. Хей така, малко на шега, преди повече от година, Галя влиза в студиото, за да заложи на нетрадиционното, което предизвиква обикновено неодобрителните погледи от съдийската маса, ако се покаже отнякъде.

Е, “жигосаната” гимнастичка, не е отлъчена от ансамбъла, а и едва ли би се случило в наши дни, но за да не дърпа дявола за опашката, самата тя се е подсигурила, да я скрие добре, под дрехите. Или по-точно под бельото.

Малкото кръв и следите от животинска лапичка могат да се видят в много редки случаи.

Стана ли ви интересно? Въпросният татус се намира на дупето – точната дестинация е долна-дясна буза. Няма как да сте я виждали, затова Гонг ви предлага, разбира се, само ограничен изглед от въпросното “тайно” място.

image

Галя е единственото момиче от ансамбъла, което може да се похвали с подобна рисунка. Колкото до останалите... попитахме я, какви според нея символи биха отивали на съотборничките й, но най-интересен бе отговорът за треньора на националния отбор Илиана Раева. Дива котка!

За разлика от нея, сестра й Владислава, няма рисунка по тялото си. Самата Галя споделя по този повод: “И тя искаше да се татуира, но не й стиска, просто не издържа на болка.

Но мисля, че ураган или вулкан, би й отивал, още не съм виждала подходяща татуировка за нея. За Ели (Елеонора Кежова) може би драконче, за Криси... знам ли ... амазонка. Останалите – малките – не мога да ги определя с нищо, защото са по-тихи."




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6396597
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!