Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2010 15:06 - Качи се на турбуса на Evergrey!
Автор: tattoo Категория: Изкуство   
Прочетен: 1657 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Във връзка с предстоящото си европейско турне, Evergrey обявиха конкурс с награда уникален Meet & Greet пакет за най-запалените си фенове.

Във всеки от градовете, през които ще премине шведската дарк прогресив банда, двама от най-големите им фенове ще спечелят:

- билет за концерта

- оригинален мърчандайз комплект

- среща и снимки с всички членове на Evergrey в турбуса им в близост до мястото на събитието

Както е известно, София е неотменна част от турнето на Evergrey – на 19 септември групата e кохедлайнер заедно с Crematory в "Pill Against Depression Festival" в зала Христо Ботев от 18 ч, в който участие ще вземат още италианците Chaoswavе и групите Fyeld и New Disease от българска страна.

За да стане един от двамата щастливци, които ще се срещнат с Evergrey в София, всеки фен на групата, желаещ да се включи в играта, трябва да изпрати на адрес evergreyfans@gmail.com артуърк, лична история, YouTube клип, спомен, снимка на татуировка или друго нещо, което да покаже по най-добрия начин привързаността и "фенството" към бандата.

Evеrgrey очакват от най-големите си фенове да развихрят фантазията си до 11 септември (петък), когато е крайният срок за изпращане на проектите.

В "Subject" полето на имейла трябва да бъде посочен градът, за който се кандидатства – тоест София.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6388647
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!