Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2011 12:16 - Мис Плейбой 2009 с цветя и пеперуди (18+)
Автор: tattoo Категория: Изкуство   
Прочетен: 10551 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Мис Плейбой 2009 -
Светлана Василева, известна покрай скандалната си връзка със спортния директор на „Левски” като Гонзовица, вече прекалява с татуировките, убедени са клюкари в светските среди.

Русата бомба е на път да задмине Анджелина Джоли, Мегън Фокс и куп световни звезди по брой на татуировките.

imageПреди броени дни скандалната блондинка легна в известно студио за татуировки, за да направи последните подобрения по тялото си.

Светлана помолила майстора на татуировки да направи подобрения по гърба й и да нарисува още цветя и пеперуди върху нежната флорална основа, която повтаря линията на гръбнака й. Освен това върху безименния пръст на дясната й ръка се появи арабската дума „свобода”.

Върху лявото си рамо тя има надпис „благословена”, отново на арабски, а върху китката на дясната й ръка се мъдрят арабски букви с тайно значение, и мистериозен символ, който й носи късмет.

Върху вътрешната част на дясната й ръка е изписано „Само Бог може да ме съди”, но не на арабски, а на английски език, а в дясната част на корема й, точно над линията на бикините, е изписано красиво цвете, прикриващо белег от операция на апандисит.

Върху левия й прасец е татуирано разкошно цвете, което привлича всички погледи към краката й, когато е с къса пола. Всъщност това е и първата татуировка на блондинката.

image

Всеки от татусите й носи скрито значение и е важен за нея. Светлана е убедена, че няма да спре да татуира символи по тялото си, които й носят късмет, а при фотосесии, ако се наложи, тя ще ги прикрива с грим, както правят холивудските звезди.




Гласувай:
4



1. rightintwo - хмм
26.01.2011 23:02
а някакви по-подробни снимки?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tattoo
Категория: Изкуство
Прочетен: 6388572
Постинги: 520
Коментари: 1324
Гласове: 9782
Спечели и ти от своя блог!